Πλούσιο και γεμάτη δράση ήταν το Σάββατο (10/12) για την Ακαδημίας μας όπου τρία τμήματα της αγωνίστηκαν σε γήπεδα του Ρεθύμνου στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι ομάδες των ηλικιακών κατηγοριών Κ16 (γεννηθέντες από το 2007 και νεότεροι) και Κ12 (γεννηθέντες από το 2011 και νεότεροι) αγωνίστηκαν στο γήπεδο μας, στο Ατσιπόπουλο, ενώ αυτή του Κ8 (γεννηθέντες από το 2015 και νεότεροι) στο γήπεδο Καλογεράκη.

Το πρώτο του παιχνίδι έδωσε το τμήμα Κ16 της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Ατσιποπούλου φιλοξενώντας την αντίστοιχη ακαδημία του Ολυμπιακού Ρεθύμνου σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική (στην πρεμιέρα η ομάδα μας είχε κερδίσει άνευ αγώνα την Επισκοπή). Το τελικό 2-2 άφησε με την πικρία τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, να δέχονται ένα γκολ στο φινάλε και ενώ είχαν σπαταλήσει ευκαιρίες για να πετύχουν τρίτο γκολ, με σημαντικότερη την διπλή του 63’ όπου οι Σωπασουδάκης, Παυλάκης είδαν τον Μυλωνά να διώχνει και στις δύο περιπτώσεις πάνω στην γραμμή. Στο 43’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Γλατζίνας των φιλοξενουμένων και στο 45’ ο Κλίνης αιφνιδίασε την ομάδα μας, ανοίγοντας το σκορ (0-1). Όμως η αντίδραση της ομάδας μας ήταν εξαιρετική και σε τρία λεπτά έφερε τούμπα το παιχνίδι χάρη στα γκολ των Μουλίτσα (58’) και Σωπασουδάκη (61’). Τελικά ο Ολυμπιακός Ρ. κατάφερε στο 75’ να ισοφαρίσει σε 2-2 με ξαφνικό σουτ του Φερχάτι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλαχάκης, Βαρβαντάκης, Λουλέ.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 58’ (Σ) Μουλίτσας, 61’ (Σ) Σωπασουδάκης – 45’ (Σ) Κλίνης, 75’ (Σ) Φερχάτι.

ΑΣΙΣΤ: 58’ Τσέλακ, 61’ Μουλίτσας – 45’ Μ. Παπαδάκης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 43’ Γλατζίνας (2η κίτρινη).

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Κ. Κλειδής (70’ Γεωρβασάκης), Σ. Λιβαθηνός, Εμ. Χριστοδουλάκης, Λίτσι, Γ. Τζωρτζινάκης, Σωπασουδάκης, Παυλάκης, Πολιτάκης (41’ Μουλίτσας), Στ. Τζουγανάκης, Τσέλακ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Νικολουδάκης): Γιαντζόγλου, Φερχάτι, Στρατάκης, Κοσκινάς, Ανδριώτης, Δαφέρμος, Παπαδάκης, Κλίνης, Σιμονάι, Τζανιδάκης, Γλατζίνας.

Έπαιξαν ακόμη οι Μυλωνάς, Λαγκουβάρδος, Γενεράλης, Κόκκινος, Μιχαηλίδης.

Τουρνουά Κ8
Την πρώτη τους γεύση από επίσημα παιχνίδια είχαν σήμερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ8 της Ακαδημίας μας συμμετέχοντας στο 1ο τουρνουά που έλαβε χώρα στα γήπεδα Καλογεράκη στα Μισίρια. Το τμήμα Κ8 της Ε.Α.Π. αναμετρήθηκε σε παιχνίδια με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα των Ακαδημιών των Αστέρα Περάματος, Ολυμπιακός Ρ.1 και ΑΟΝ Αστέρα1. Όλα τα παιδιά διαγωνίστηκαν, έτρεξαν και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι ανανεώνοντας το ραντεβού τους το επόμενο διάστημα με το 2ο τουρνουά της ηλικίας τους.

Ε.Α.Π. (Δημήτρης Χρυσικός): Μυλωνάκης, Σαριδάκης, Μωράκης, Βαρδάκης, Παπαργυρίου, Σκουλάς, Μαριδάκης, Ιτζέρι, Κουρμούλης, Β. Λιβαθηνός.

 

Πρωτάθλημα Κ12
Νικηφόρα συνέχισε το τμήμα Κ12 της Ακαδημίας μας επικρατώντας στο απογευματινό παιχνίδι του Σαββάτου με 4-2 του Ολυμπιακού Ρεθύμνου σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Τα παιδιά πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση υπό τις οδηγίες του τεχνικού τους Κώστα Πολύχρονου, με το Νίκο Λιονή να είναι σε εξαιρετική ημέρα και να πετυχαίνει και τα τέσσερα γκολ της νίκης της ομάδας μας.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Π. Λιονής, Ν. Λιονής, Κυριακάκης, Λυμάκης, Μανουσάκης, Κουτσιούκης, Ζεάκης, Κωνσταντινίδης, Σπανουδάκης, Σερπέζης, Τσουρουνάκης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΔέκα ποδοσφαιριστές μας στην προεπιλογή των Μικτών ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΣήμερα (19.00) στα Ρούστικα με την Φλόγα η ΕΑΠ