Δέκα ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στις προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών ομάδων Κ-16 και Κ-14 ΕΠΣΡ, οι οποίες θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση Δευτέρα και Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 12/12 στις 14.15 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για την Μικτή Κ-16 ΕΠΣΡ με τον Ενωσιακό τεχνικό κ. Φίλιππο Μουρτζανό να έχει προσκαλέσει τους εξής έξι (6) ποδοσφαιριστές μας να συμμετάσχουν: Κοζορώνης Ιωάννης, Λίτσι Ντανιέλ, Χαραλαμπάκης Σπυρίδων, Τζουγανάκης Στυλιανός, Τσέλακ Νικήτας, Παυλάκης Κώστας.

Μία ημέρα αργότερα, την Τρίτη 13/12 στις 14.15 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για την Μικτή Κ-14 ΕΠΣΡ με τον Ενωσιακό τεχνικό κ. Στέλιο Νικηφόρο να έχει προσκαλέσει τους εξής τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές μας να συμμετάσχουν:

Φυρογένης Μάρκος, Γεωρβασάκης Δημήτριος, Μπάρδη Ανδρέας, Λιονής Δημήτριος.

 

Η διοίκηση και οι προπονητές τους στην Ε.Α.Π. τους συγχαίρουμε για αυτή την προεπιλογή και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, όπως φυσικά και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του ποδοσφαίρου μας, τις Μικτές μας ομάδες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Προηγούμενο άρθροΔράση για Κ16, Κ12 & Κ8 της Ακαδημίας της ΕΑΠ το Σάββατο
Επόμενο άρθροΓεμάτη ημέρα… για την Ακαδημία μας με δράση σε Κ16, Κ12 & Κ8