Ένα ακόμη ντέρμπι έχει μπροστά της σήμερα η ομάδα μας, η οποία στις 18.00 αντιμετωπίζει την Φλόγα στα Ρούστικα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης της Β’ Κατηγορίας Ρεθύμνου.

Μετά από την σπουδαία νίκη επί της Ασή Γωνιάς, που την έφερε στην κορυφή, η Ε.Α.Π. σήμερα δοκιμάζεται σε ένα ακόμη ντέρμπι, με την ψυχολογία σε πολύ καλά επίπεδα. Στις τάξεις της ομάδας μας υπάρχει πίστη και άπαντες θα καταβάλλουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του πρωταθλητή σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι πα΄ντως υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα που απασχολούν το τεχνικό επιτελείο. Ο τεχνικός της ομάδας μας, Κώστας Πολύχρονος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές μας, τον τραυματία Δ.Ε. Μανωλακάκη (ενοχλήσεις στο γόνατο), τον Αντώνη Λαδιανό που απουσιάζει εκτός Κρήτης και τον ανέτοιμο Γιώργο Σκαλιδάκη. Επιπλέον αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κυριάκου Μιχελουδάκη, η οποία θα κριθεί λίγο πριν από την σέντρα. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή μας, ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι.

Την σημερινή αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο κ. Διονύσης, με βοηθούς τον κ. Βαρβαντάκη την κα Τζανάκη και παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Δελήμπασης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ Β. Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ
1. ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ 25 8-1-2 46 – 20
-. ΑΟΑσή Γωνιάς 25 8-1-2 37 – 16
3. Φλόγα Ρουστίκων 24 8-0-3 40 – 18
4. ΑΟ Γεράκια Γερανίου 12 4-0-7 20 – 24
Προηγούμενο άρθροΓεμάτο και όμορφο Σάββατο στα Σελλιά για Κ10 και Κ12 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΗ αναποτελεσματικότητα και η 10λεπτή αδράνεια στοίχησαν… Περαστικά σε Λελεδάκη, Σαρινάκη