Ένα πολύ όμορφο πρωινό Σαββάτου είχαν δύο ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας τα οποία βρέθηκαν στο γήπεδο Σελλίων δίνοντας ισάριθμα παιχνίδια με αντίπαλο τον τοπικό Φοίνικα.

Παιδιά ηλικίας από 8 μέχρι 12 ετών και των δύο ομάδων χάρηκαν το ποδόσφαιρο και γεύτηκαν τις ομορφιές και τα οφέλη που προσφέρει σε παιχνίδια ανταγωνιστικά πάντα βασική ιδέα το ευ αγωνίζεσθε και το fair play. Ήταν ένα γεμάτο με ποδόσφαιρο… και παιχνίδι πρωινό για τα ηλικιακά τμήματα Κ12 και Κ10 της Ακαδημίας μας.

Η αρχή έγινε το παιχνίδι Φοίνικας-Ε.Α.Π. σε επίπεδο Κ12 (γεννηθέντες από το 2011 και μικρότεροι) για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου. Αμέσως μετά ακολούθησε η εξ’ αναβολής αναμέτρηση 7ης αγωνιστικής, Φοίνικας-Ε.Α.Π. της ηλικιακής κατηγορίας Κ10 (γεννηθέντες από το 2013 και μικρότεροι).

Πρωτάθλημα Κ12
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Χατζηδάκης, Ν. Λιονής, Π. Λιονής, Λιουδάκης, Λιμάκης, Κυριακάκης, Σερπέζης, Μπουλάρι, Μ. Ζεάκις.

Πρωτάθλημα Κ10
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Κουτουλάκης, Π. Ζεάκης, Μπογατίνος, Μαστοραντωνάκης, Κοκολάκης, Μετζάκης, Δρυγιαννάκης, Πυργαρούσης.

Προηγούμενο άρθροΣαββατιάτικο πρωινό… με παιχνίδια στα Σελλιά για την Ακαδημία της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΝτέρμπι… ξανά για την Ε.Α.Π. σήμερα (18.00) στα Ρούστικα