Την πρώτη της ήττα στην διαδικασία των πλέι οφ γνώρισε η ομάδα μας με 5-2 στα Ρούστικα από την Φλόγα και υποχώρησε στην 3η θέση στο συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα μας πλήρωσε ένα κακό δεκάλεπτο στο α’ ημίχρονο (9’-20’) όπου αδράνησε σε τρεις περιπτώσεις και δέχθηκε ισάριθμα γκολ, την στιγμή που ήταν αυτή που δημιουργούσε και σπαταλούσε τις μεγάλες ευκαιρίες με τον Στέλιο Φραγκιαδάκη να είναι σε εξαιρετική ημέρα και να πραγματοποιεί 3-4 σπουδαίες επεμβάσεις.

Όμως το χειρότερο πέρα από την ήττα είναι πως δυο ποδοσφαιριστές μας αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο, ο Γιώργος Σαρινάκης και ο Νίκος Λελεδάκης. Ιδιαίτερα η κατάσταση του Νίκου Λελεδάκη είναι πιο σοβαρή, αφού διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγω για μερική ρήξη συνδέσμου και πρόβλημα στον αστράγαλο. Σύσσωμη η οικογένεια της Ε.Α.Π., διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές εύχονται ταχεία ανάρρωση και στους δύο ποδοσφαιριστές μας και σύντομα να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Φάσεις και Γκολ

6’ ο Ρ. Αποστολάκης κλέβει την μπάλα από τον Μαγιάφα αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

9’ και πάλι ο Ρ. Αποστολάκης πιέζει και κλέβει την μπάλα από τον Σαμιώτη και με υποδειγματικό πλασέ ανοίγει το σκορ, 0-1.

10’ οι γηπεδούχοι κλέβουν την μπάλα στο κέντρο-ίσως με φάουλ πάνω στο Σταυριδάκη που δεν δόθηκε- και στην εξέλιξη της φάσης ο Σακελλαρίδης τροφοδοτεί τον Άγα και αυτός με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1.

11’ ο Ρ. Αποστολάκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Καλτσουνίδη ο οποίος όμως νικήθηκε στο πλασέ που επιχείρησε από τον Φραγκιαδάκη.

12’ σέντρα του Σαρινάκη, ο Φραγκιαδάκης και πάλι θα προλάβει να διώξει προ του Καλτσουνίδη.

15’ ο Σακελλαρίδης θα τροφοδοτήσει μέσα στην περιοχή τον Μαγάκη και αυτός με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 2-1.

19’ καλό σουτ του Αποστολάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

20’ σέντρα του Παπαδάκη, το σουτ του Μαγάκη θα διώξει ο Τσιλιμπάρης αλλά από κοντά με προβολή ο Μαγιάφας θα πετύχει το 3-1.

24’ ο Αποστολάκης στρώνει την μπάλα στον Σκάρα αλλά το σουτ του θα μπλοκάρει ο Φραγκιαδάκης.

27’ κόρνερ του Σκάρα, σουτ του Μαγαράκη από κοντά εντυπωσιακά θα διώξει και πάλι ο Φραγκιαδάκης.

31’ ο Ι. Καλλιτσουνάκης εκτελεί με δύναμη πλάγιο αλλά το σουτ του Μαγάκη θα φύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

55’ ο Καλλιτσουνάκης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Άγα αλλά το πλασέ του θα φύγει άουτ.

68’ ο Καλτσουνίδης μονομαχεί με τον Σαμιώτη εντός περιοχή διαμαρτυρόμενος πως ο αμυντικός της Φλόγας βρήκε την μπάλα με το χέρι.

73’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη θα εκτιναχθεί και θα διώξει σε κόρνερ ο Φραγκιαδάκης.

79’ ο Καλτσουνίδης εκτελεί κόρνερ και ο Αποστολάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι θα μειώσει σε 3-2.

84’ η λάθος εκτέλεση ενός πλαγίου από την ομάδα μας, θα δώσει την μπάλα στον Μαγάκη, ο οποίος θα τροφοδοτήσει τον Καλυβιανάκη και αυτός με σουτ θα πετύχει το 4-2.

87’ καλή εκτέλεση φάουλ του Άγα, ο Τσιλιμπάρης με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού θα διώξει σε κόρνερ.

88’ ο Ι. Καλλιτσουνάκης εκτελεί το κόρνερ με τον Άγα να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

90’ ο Τσακάλη με κάθετη βγάζει σε θέση βολής τον Καλτσουνίδη το πλασέ του οποίου έφυγε λίγο άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διονύσης, Βαρβαντάκης, Τζανάκη.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 10’ (Σ), 88’ (Κ) Άγας, 15’ (Σ) Μαγάκης, 20’ (Σ) Μαγιάφας, 84’ (Σ) Καλυβιανάκης – 9’ (Σ), 79’ (Κ) Ρ. Αποστολάκης.

ΑΣΙΣΤ: 10’, 15’ Σακελλαρίδης, 84’ Μαγάκης, 88’ Ι. Καλλιτσουνάκης – 79’ Καλτσουνίδης.

ΔΟΚΑΡΙ: 87’ Άγας.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ (Γιάννης Τσαχάκης): Στ. Φραγκιαδάκης, Κ. Παπαδάκης, Καλαϊτζιδάκης, Σαμιώτης, Ν. Καριλάκης (90’+Κατσάρας), Μαγιάφας, Μαγάκης (90’+ Εμ. Καλλιτσουνάκης), Ι. Καλλιτσουνάκης, Άγας (90’+ Στ. Βοσκάκης), Κουμεντάκος (72’ Ηλιάκης), Σακελλαρίδης (46’ Στ. Καλυβιανάκης).

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Γεωργιουδάκης (46’ Λελεδάκης, 52’ Λίτσι), Καλτσουνίδης, Ρ. Αποστολάκης, Σαρινάκης (46’ Κ. Παυλάκης), Τσακάλη, Σκάρας (46’ Εμ. Παυλάκης), Τσαπόκου, Ν.Κ. Σταυριδάκης (69’ Ι. Χαραλαμπάκης), Μαγαράκης.

Προηγούμενο άρθροΝτέρμπι… ξανά για την Ε.Α.Π. σήμερα (18.00) στα Ρούστικα
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (18/3, 12.00) Ε.Α.Π.-ΑΟΝ Αστέρας2 για το Κ14 ΕΠΣΡ