Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκε το  διήμερο 20-21 Μαρτίου, ο υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, Χρήστος Σίσκος.

Η Ακαδημία της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ, αποτελεί μέλος της AEK FC Development Network και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης και Οργάνωσης Δικτύου του Δικτύου της ΑΕΚ κ. Χρήστος Σίσκος, βρέθηκε για δύο ημέρες στο γήπεδο Ατσιποπούλου, ελέγχοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους προπονητές της Ακαδημίας μας, έγινε καθοδήγηση προπονητικών μονάδων, στην διαδικασία της οργάνωσης της για την επόμενη χρονιά. Επίσης κ. Σίσκος παρακολούθησε την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, κρίνοντας πως η Ακαδημία της Ε.Α.Π., μέλος του δικτύου Ακαδημιών της AEK FC είναι σε καλό δρόμο, με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Μετά το πέρας του διημέρου, ο κ. Χρήστος Σίσκος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αυτό το διήμερο ελέγξαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με προπονητές καθώς και έγινε καθοδήγηση προπονητικών μονάδων στο γήπεδο. Αναλύθηκαν τα ζητήματα της Ακαδημίας και μέσα από αυτή τη διαδικασία προετοιμάζουμε την οργάνωση της Ακαδημίας και την κατεύθυνση για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα παρακολουθήσαμε την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών ώστε να μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εκπαιδευτική τους υποστήριξη.

Κλείνοντας η Ακαδημία βρίσκεται σε καλό δρόμο με πολλά περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς».

Προηγούμενο άρθροΣτο φινάλε ήρθε η 7η νίκη για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΉττα με κέρδη… και παράπονα για την ομάδα μας