Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας με 3-1 στην Σοχώρα επί της ΝΕΑΡ στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα που την διατήρησαν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Εκτός από τα τρία γκολ η ομάδα μας, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι του Ζότο στο 28’. Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 66’ με όμορφη ενέργεια και σουτ του Μηνά Μαυρή. Όμως στο 78’ η ΝΕΑΡ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μιχαηλίδη, σε ένα διάστημα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μαυρή, ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε. Η ομάδα μας στο φινάλε του παιχνιδιού βρήκε τον τρόπο να φτάσει σε δύο ακόμη γκολ παίρνοντας τη νίκη. Στο 92’ ο Ζότο τροφοδότησε τον Φιορέντζη και αυτός με σουτ πέτυχε το 1-2. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 95’ σκόρερ το Ζότο μετά την ενέργεια και την πάσα του Καλτσουνίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Πατελάκης, Γάσπαρης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 78’ (Σ) Μιχαηλίδης – 66’ (Σ) Μαυρής, 92’ (Σ) Φιορέντζης, 95’ (Σ) Ζότο

ΑΣΙΣΤ: 78’ Α. Αλιάι – 92’ Ζότο, 95’ Καλτσουνίδης.

ΔΟΚΑΡΙ: 28’ Ζότο.

ΝΕΑΡ (Γιώργος Μπαστάκης): Τριποδιανός, Κριτσιώτης (60’ Βασσάδακης), Φαρσάρης, Κασιάρας (82’ Λαμπρονίκος), Ζαχαριούδακης, Μπερβανάκης, Μενιουδάκης (70’ Ι. Τσακάλι), Βάρδας, Μιχαηλίδης, Α. Αλιάι, Βλατάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Καλτσουνίδης, Γ. Τζαγκαράκης, Α. Κωστόπουλος, Μαυρής (80’ Ρ. Αποστολάκης), Φιορέντζης, Ζότο, Δ, Κωστόπουλος, Κούσμινας, Σταυράκης, Πολυδώρου (46’ Ι. Τσαπόκου).

Προηγούμενο άρθροΝίκη (4-2) με εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα μας!
Επόμενο άρθροΚαθιερωμένη επίσκεψη του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης του Δικτύου της ΑΕΚ στην Ακαδημία μας