Με κέρδος τους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα, η ομάδα μας φιλοξένησε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Τάλως Μελιδονίου, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ. Η ομάδα μας μπορεί να ηττήθηκε με 1-3, αλλά είχε πολλαπλά οφέλη, από την χρησιμοποίηση των 15χρονων Τσαπόκου, Χαροκόπου στο βασικό σχήμα, ενώ στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι επίσης 15χρόνοι Ρ. Αποστολάκης και Γ. Προβιάς.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο α’ ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 1-0 με πολύ όμορφο γκολ του Χρήστου Κούσμινα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την πάσα του Ζότο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Α. Κελαϊδή στο 33’. Νωρίτερα ο Τάλως Μελιδονίου είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Α.Χ. Λαδιανού. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Χριστοδούλου, με το νεαρό Ραφαήλ Αποστολάκη να υποχρεώνει σε δύσκολη επέμβαση τον Α. Κελαϊδή στο 59’ για να διώξει σε κόρνερ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του. Στο 65’ ήταν η σειρά του τερματοφύλακα μας Τσιλιμπάρη να πραγματοποιήσει δύσκολη επέμβαση σε σουτ του Κουγιουμουτζή, για να τον μιμηθεί στο 67’ ο Κελαϊδής, διώχνοντας σε κόρνερ το σουτ του Ζότο. Όμως στο επόμενο λεπτό από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ο Χριστοδούλου έβγαλε τη σέντρα και ο Α.Χ. Λαδιανός με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-2 για το Μελιδόνι. Στο 75’ ο κ. Βοσκάκης αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα μας, όταν ο Χριστοδούλου «γκρέμισε» τον Ζότο, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Φιορέντζη μέσα από την περιοχή, αλλά από πλάγια θέση, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Τελικά, στο 78’ οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη τους με τον Χριστουλάκη να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Βλαχάκης, Κελεσίδης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης (88’ Γ. Προβιάς), Καλτσουνίδης, Τζαγκαράκης (46’ Ρ. Αποστολάκης), Μαυρής, Φιορέντζης, Ζότο, Κούσμινας, Σταυράκης, Πολυδώρου (62’ Πολύχρονος), Τσαπόκου, Χαροκόπος.

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Μιχάλης Στεφανάκης): Α. Κελαϊδής, Βασσάκης, Λαγουδάκης, Α.Χ. Λαδιανός (79’ Κολλαρετάκης), Γ.Ε. Σωπασής, Κρανιωτάκης (87’ Ψαρουδάκης), Σωπασουδάκης, Μιχ. Κουγιουμουτζής (83’ Γ.Μ. Σωπασής), Βαρδιάμπασης (73’ Γ.Ι. Στάρρας), Χριστοδούλου, Χριστουλάκης.

Προηγούμενο άρθροΚαθιερωμένη επίσκεψη του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης του Δικτύου της ΑΕΚ στην Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΓκολ και θέαμα από την ομάδα μας, 6-0 τον ΠΑΟ Αλφάς