Με μια όμορφη εσωτερική εκδήλωση ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις για τη σεζόν 2021-2022 για το τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π., η αυλαία της οποίας έπεσε την Κυριακή (19/2) με το τελευταίο παιχνίδι στην κατηγορία Μίνι με τον Κύδωνα στο Ρέθυμνο.

Την περασμένη Παρασκευή (17/6) στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποπούλου έλαβαν χώρα οι δύο τελευταίες προπονήσεις των κοριτσιών που αγωνίστηκαν ξανά μετά από 2 χρόνια, στις κατηγορίες Παγκορασίδων και Μίνι Κοριτσιών. Με αυτό τον τρόπο γιορτάστηκε η συμπλήρωση 5 χρόνων ζωής του τμήματος μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ και για αυτό αθλήτριες, προπονήτριες και διοίκηση, έσβησαν τα 5 κεράκια που είχαν τοποθετηθεί στην γλυκύτατη τούρτα που υπήρχε στον χώρο.

Μια επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε με πολύ όμορφο, ζεστό και οικογενειακό τρόπο, δείγμα του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα μας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της. Σε αγωνιστικό επίπεδο η Ε.Α.Π. συμμετείχε στα πρωταθλήματα Παγκορασίδων (γεννηθείσες 2007 και μικρότερες) και Μίνι (γεννηθείσες 2009 και μικρότερες), με τα κορίτσια μας να χαίρονται το ταξίδι, γευόμενα όλους τους καρπούς που μπορεί να τους προσφέρει το μπάσκετ και ο αθλητισμός. Μάλιστα και στα δύο πρωταθλήματα τα τμήματα μας διέθεταν τη νεότερη ομάδα, με τις προπονήτριες μας Ελένη Χλιαουτάκη και Μαρτίνα Μπουσόβσκα να δίνουν χρόνο συμμετοχής στην πλειοψηφία, σε μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες.

Στην εκδήλωση της Παρασκευής, την διοίκηση της Ε.Α.Π. εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Δομαζάκης, ενώ ομάδα, προπονήτριες και αθλήτριες παρέδωσαν ένα όμορφο και συμβολικό δώρο στον γιατρό της ομάδας μας κ. Αλκιβιάδη (Άλκη) Μελιδονιώτη (πατέρα της αθλήτριας μας Σόφιας) που είναι συνεχώς δίπλα μας, με σημαντική προσφορά.

Προηγούμενο άρθροΈκλεισε η χρονιά για τις Παγκορασίδες μας, την Κυριακή το Μίνι
Επόμενο άρθροΜε Ν. Βερνάδο στην προεδρία συνεχίζει το Δ.Σ. της ομάδας μας