Με μία ακόμη ανταγωνιστική εμφάνιση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του το Τμήμα Παγκορασίδων της Ε.Α.Π. στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, με τα μικρά κορίτσια του τμήματος μπάσκετ μας να αποκτούν σημαντικές εμπειρίες στην ανατολή… της μπασκετικής τους πορείας. Κορίτσια που έχουν δουλευτεί μπασκετικά και γαλουχηθεί με Αρχές και Αξίες για το άθλημα, το ευ αγωνίζεσθε και την χαρά του παιχνιδιού από την προπονήτρια τους Ελένη Χλιαουτάκη, κάνουν τα πρώτα τους βήματα, με σταθερότητα, αν και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν κορίτσια ως επί το πλείστον μεγαλύτερων ηλικιών.

Η ομάδα μας ήταν η νεότερη του τουρνουά, το οποίο απευθυνόταν στις ηλικίες 2007-2008, με την ομάδα μας να αγωνίζεται με πολλά κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2009-2010, με τις εμπειρίες που αποκόμισαν να ήταν μεγάλες και πολύτιμες. Η αυλαία λοιπόν για τις Παγκορασίδες της Ε.Α.Π. έπεσε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού απέναντι στον ΟΑΧ 2000 και ανανεώνουν την χρονιά για την επόμενη σεζόν.

Αντιστοίχως, την Κυριακή αγωνίστηκε το τμήμα Μίνι της Ακαδημίας μπάσκετ της Ε.Α.Π. αντιμετωπίζοντας στο κλειστό του Λίντο στο Ηράκλειο τον Εργοτέλη. Στο παιχνίδι η ομάδα μας παρατάχθηκε με μόλις 9 παίκτριες λόγω απουσιών και προετοιμάζεται για την τελευταία παράσταση την ερχόμενη Κυριακή (19/6) στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο τον Κύδωνα Χανίων.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΧ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (4/6/22)

Προηγούμενο άρθροΔεν λέμε αντίο… εις το επανιδείν κόουτς Φ. Μουρτζανέ
Επόμενο άρθροΈπεσε η αυλαία της σεζόν, γιορτάζοντας τα 5 χρόνια του το μπάσκετ της Ε.Α.Π.