Με τον κ. Νικόλαο Βερνάδο στην θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ (δεξιά στην φώτο, τον οποίο πλαισιώνουν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Δομαζάκης και ο Γεν. Γραμμ. κ. Χαραλαμπάκης), με την ίδια φιλοσοφία και πιστή στις Αρχές και τις Αξίες της γύρω από το ποδόσφαιρο θα πορευτεί και το επόμενο διάστημα η ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ.

Στις Αρχαιρεσίες της Τετάρτης 15-06-2022 προέκυψε το νέο Δ.Σ. της ομάδας μας για την επόμενη διετία, το οποίο συνεδρίασε για πρώτη φορά την Κυριακή 19-6-2022, όπου και συγκροτήθηκε σε σώμα. Έπειτα από αυτή την διαδικασία προέκυψε το νέο Δ.Σ. της ΑΕ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΕ το οποίο έχει ως εξής:

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βερνάδος Νικόλαος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προβιάς Δημήτριος
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δομαζάκης Δημήτριος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χαραλαμπάκης Χαράλαμπος
ΤΑΜΙΑΣ: Παπαθωμά Μαρία
ΜΕΛΟΣ: Αποστολάκης Δημήτριος
ΜΕΛΟΣ: Γαλερός Βασίλειος

 

Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ομάδας μας κ. Νικόλαος Βερνάδος προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του συλλόγου μας, όπως και τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε χαράξει εδώ και μία δεκαετία. Η τελευταία διετία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας και σε πολλά επίπεδα, αλλά εγώ και οι συνεργάτες του είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το πλάνο και το σχέδιο μας, μένοντας πιστοί στις Αρχές, τις Αξίες και τη Φιλοσοφία που μας διέπουν. Το όραμα μας είναι γνωστό και αυτό καλούμαστε να συνεχίζουμε να υπηρετούμε. Τα δικά μας παιδιά αποτελούν το Α και το Ω για την ύπαρξη του συλλόγου μας και αυτά θα συνεχίζουμε να υπηρετούμε, στηρίζοντας, εκπαιδεύοντας, αναδεικνύοντας, εξελίσσοντας, την φυσική ικανότητα τους, δίνοντας τους δικαίωμα στο όνειρο. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ αποτελεί την ΑΝΑΠΝΟΗ του συλλόγου μας και σε αυτό το σημείο θα ήθελα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας, γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια».

Προηγούμενο άρθροΈπεσε η αυλαία της σεζόν, γιορτάζοντας τα 5 χρόνια του το μπάσκετ της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΜε κόουτς τον Κ. Πολύχρονο η ανδρική μας ομάδα