Γεμάτο ήταν το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία μας, με δύο ηλικιακά τμήματα να αγωνίζονται αμφότερα στο γήπεδο Ατσιποπούλου, σε επίσημα παιχνίδια για τα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ.

Αρχικά το Σάββατο το ηλικιακό τμήμα Κ16 της Ακαδημίας μας επιβλήθηκε με 2-1 του Αστέρα Περάματος με ανατροπή. Την Κυριακή το πρωί ακολούθησε το παιχνίδι του ηλικιακού τμήματος Κ14 της Ακαδημίας μας φιλοξενώντας επίσης στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον ΑΟ Σπηλίου, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του Β’ Ομίλου. Στην εν λόγω κατηγορία τα παιχνίδια είναι άνευ συναγωνισμού, αφού δεν κρατείται βαθμολογία, ενώ για την ιστορία το Σπήλι επικράτησε με 1-4.

Πρωτάθλημα Κ16: Ε.Α.Π. – Αστέρας Περάματος 2 – 1
Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κ16 της Ακαδημίας μας επικρατώντας με 2-1 του Αστέρα Περάματος στο γήπεδο Ατσιποπούλου, σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο το πρωί για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ16 ΕΠΣΡ.
Η νίκη μάλιστα ήρθε με ανατροπή για την ομάδα μας, χάρη σε δύο γκολ του Κώστα Παυλάκη, ενώ είχε και δοκάρι με το Νικήτα Τσέλακ (7’) σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, ανάμεσα σε δύο δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 22’ (Σ), 63’ Παυλάκης – 4’ Α. Δαφνομήλης.
ΑΣΙΣΤ: 63’ Μουλίτσας.
ΔΟΚΑΡΙ: 7’ Τσέλακ.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Λιβαθηνός (75’ Μανιαδάκης), Λίτσι, Μουλίτσας, Χριστοδουλάκης (45’ Κλειδής), Τσέλακ, Γ. Τζωρτζινάκης, Σωπασουδάκης, Παυλάκης, Ποθουλάκης, Ρουσσάκης.


Πρωτάθλημα Κ14
Δόξα Πλατανέ – Ε.Α.Π.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Λαδάκης, Ν. Λιονής, Δ. Λιονής, Κονόμι, Λιμάκης, Κυριακάκης, Μπάρδη, Γεωρβασάκης, Ζεάκης, Κουρμούλης, Τσαχάκης.

Προηγούμενο άρθροΔιπλή δράση… για την Ακαδημία μας το Σαββατοκύριακο
Επόμενο άρθροΔράση το Σάββατο για την Κ12, την Τετάρτη για την Κ16