Επιστροφή στο σπίτι… για την ομάδα μας, μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για πρωτάθλημα και Κύπελλο, φιλοξενώντας σήμερα στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου, τα Λιβάδια, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Πρόκειται μόλις για το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος και 3ο συνολικά τη φετινή χρονιά, όπου η Ε.Α.Π. θέλει να επαναλάβει τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων. Με στόχο τη νίκη λοιπόν, απέναντι στην δυνατή και ταλαντούχα ομάδα των Λιβαδίων, αν και για ένα ακόμη παιχνίδι δεν απουσιάζουν τα προβλήματα τραυματισμών για τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί λόγω τραυματισμού και πάλι, οι Αλεξανδρόπουλος, Ρ. Αποστολάκης, Τσαπόκου, Ι. Ποθουλάκης, Χαραλαμπάκης, Μπουλής, Γεωργιουδάκης.

Παρά ταύτα οι υπόλοιποι εμφανίζονται αποφασισμένοι να κυνηγήσουν και εν τέλει αν πάρουν την δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και πάλι μέσα στο σπίτι μας.

Το παιχνίδι έχει οριστεί να διευθύνει ο Φάνης Κετεσίδης, με βοηθούς την Ελένη Συργούνη και τον Τιμόθεο Πατελάκη, με παρατηρητή διαιτησίας τον Δημήτρη Χριστοδουλάκη.

Προηγούμενο άρθροΟρίστηκε το πρόγραμμα 7ης-10ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΕντός έδρας ήττα για την ομάδα μας από τα Λιβάδια