Μετά από 7 ολόκληρους μήνες επιτέλους ξανασμίγουμε… στον φυσικό μας χώρο, στο γήπεδο Ατσιποπούλου! Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργεί η Ακαδημία της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, συνεργαζόμενη Ακαδημία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ομάδας μας, ο πρόεδρος και υπεύθυνος Ακαδημίας κ. Νίκος Βερνάδος, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς, όπως φυσικά και οι διπλωματούχοι προπονητές μας κ.κ. Δημήτρης Δομαζάκης, Κώστας Πολύχρονος, Μενέλαος Δημητριάδης, Δημήτρης Σαμιώτης, Μαρία Ψυχαράκη, είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τα παιδιά όλων των ηλικιακών γκρουπ ξανά στο γήπεδο.

Από την Δευτέρα και κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ της Ακαδημίας μας (Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ16), τηρώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί από την ΓΓΑ.

Για τα ηλικιακά γκρουπ Κ6, Κ8 και Κ10 οι προπονήσεις και τις τρεις ημέρες της εβδομάδας θα γίνονται 18.00-19.15, ενώ θα ακολουθούν οι προπονήσεις για τα ηλικιακά γκρουπ Κ12, Κ14 και Κ16 19.30-21.00 επίσης κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια Σταύρο και ακόμη ψηλότερα!
Επόμενο άρθροΔιήμερο εμπειριών στα Σπάτα για τους Α. Προβιά, Εμ. Τζουγανάκη