Με δύο ηλικιακές κατηγορίες θα συμμετάσχει η Ακαδημία μας στο «Aegeo Cup» που διοργανώνει ο Εργοτέλης με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης, στο Ηράκλειο Μ. Δευτέρα με Μ. Τετάρτη 29-30 Απριλίου και 1 Μαΐου.

Με επικεφαλείς τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά και τον προπονητή κ. Κώστα Πολύχρονο τα τμήματα Κ-14 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι) και Κ-12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι) βρίσκονται ήδη στον γειτονικό νομό ώστε να δώσουν σειρά ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων στο τουρνουά που αποτελεί θεσμό για τα δρώμενα του αθλήματος στην Κρήτη. Τα δύο τμήματα της Ακαδημίας μας θα δώσουν ένα παιχνίδι σήμερα Μ. Δευτέρα, δύο την Μ. Τρίτη και θα κλείσουν με μία ακόμη αναμέτρηση την Μ. Τετάρτη. Στις 14.00 το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στο γήπεδο του Λίντο θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με την απονομή κυπέλλου συμμετοχής, μεταλλίων αλλά και βράβευση του πρώτου κάθε κατηγορίας.

Το ηλικιακό τμήμα Κ-12 με την καθοδήγηση του κ. Πολύχρονου θα δώσει όλα τα παιχνίδια της στο Λίντο, αντιμετωπίζοντας σήμερα (17.00) το Calcetto Χανίων, την Μ. Τρίτη ΑΣ Ιεράπετρας (09.00) και Παναθηναϊκό (16.00), ενώ την Μ. Τετάρτη θα παίξει με τον Μινώταυρο (11.00).

Αντιστοίχως το ηλικιακό τμήμα Κ-14 με την καθοδήγηση του κ. Κατικά συμμετέχει στον Β’ Όμιλο και θα δώσει όλα τα παιχνίδια της στο Παγκρήτιο, αντιμετωπίζοντας σήμερα (15.00) το Αθλόπολις, την Μ. Τρίτη Gerards’-Papadakis (09.00) και Νίκη Σητείας (18.00), ενώ την Μ. Τετάρτη θα δώσει αγώνα κατάταξης ανάλογα με την θέση που θα καταλάβει στον Όμιλο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Κ-12 Ε.Α.Π.
Γιάννης Μετζάκης, Άγγελος Καλονόμος, Παύλος Λιονής, Γιώργος Τζουγανάκης, Μανώλης Σερπέζης, Γιώργος Λιουδάκης, Στ. Σπανουδάκης, Χρ. Κουτουλάκης, Μιχάλης Καράλης, Γιάννης Σφακιανάκης, Μιχ. Τσουρουνάκης.
Προπονητής: Κώστας Πολύχρονος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου
17.00 Ε.Α.Π. – Calcetto Χανίων (Λίντο).
Μ. Τρίτη 30 Απριλίου
09.00 Ε.Α.Π. – ΑΣ Ιεράπετρας (Λίντο).
16.00 Ε.Α.Π. – Παναθηναϊκός (Λίντο).
Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου
11.00 Ε.Α.Π. – Μινώταυρος (Λίντο).

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Κ-14 ΕΑΠ
Αλέξανδρος Κυριακάκης, Μανώλης Τσαχάκης, Άρι Μπουλλάρι, Ευθ. Κουτσιούκης, Μιχάλης Ζεάκης, Γιάννης Λιμάκης, Φίλιππος Βροντάκης, Βαγγέλης Γαγάνης, Βαγγέλης Λαδάκης, Κωνσταντινίδης, Μιχ. Φραγκιαδάκης, Γιώργος Χατζηδάκης.
Προπονητής: Παντελής Κατικάς

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου
15.00 Ε.Α.Π. – Αθλόπολις (Παγκρήτιο).
Μ. Τρίτη 30 Απριλίου
09.00 Ε.Α.Π. – Gerard’s-Papadakis (Παγκρήτιο).
16.00 Ε.Α.Π. – Νίκη Σητείας (Παγκρήτιο).
Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου
Αγώνας Κατάταξης

Προηγούμενο άρθροΈνα ακόμη γεμάτο… Σάββατο (27/4) για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΣήμερα (17.00) με Σπήλι στο Ατσιπόπουλο για να κλειδώσει τον τίτλο η Ε.Α.Π.