Με απόλυτη επιτυχία, αίσθημα ευθύνης και συμπαράστασης, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, με ευθύνη και διοργάνωση από την Διεύθυνση της Ακαδημίας μας, μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από την Δευτέρα 4 και μέχρι το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των προπονήσεων της Ακαδημίας μας, διεξήχθησαν φιλικά παιχνίδια με σωματεία του Ρεθύμνου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (την ώρα διεξαγωγής της προπόνησης), τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Με ευχαρίστηση και χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και συμμετείχαν στην «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» τα σωματεία ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου και ΑΟ Άρης Ρεθύμνου, τα οποία και ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας (τις απογευματινές ώρες), σε ειδικό χώρο στο γήπεδο Ατσιποπούλου, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά, τρόφιμα, νερά, χυμούς κτλ), τα οποία θα παραδοθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τον σεισμό του Αρκαλοχωρίου.

Το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο πρόεδρος της ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ κ. Νίκος Βερνάδος και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς βρέθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και παρέδωσαν τα είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συλλεχθεί, το οποίο θα μεριμνήσει για την παράδοση τους στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου, μαζί με αυτά που συγκεντρώνει και με δική του πρωτοβουλία.

Στην φωτογραφία μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. κ. Βερνάδο και τον Τεχν. Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Κατικά, διακρίνονται από δεξιά οι Γιώργος  Λιολάκης (Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου), Γιάννης Κοκκόλης (Ταμίας Ε.Κ.Ρ.), Κώστας Νικολιδάκης (Γεν. Γραμματέας Ε.Κ.Ρ.) και Γιώργος Μανωλακάκης (Οργανωτικός Γραμματέας Ε.Κ.Ρ.).

Προηγούμενο άρθροΣτα Μισίρια το νοκ άουτ ματς με Πέραμα για το Κύπελλο ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Ν. Μάλτσι