Με πολύ καλή εμφάνιση και πετυχαίνοντας πέντε τέρματα η ομάδα μας επιβλήθηκε με 3-5 της Ασή Γωνιάς στα Μισίρια σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική και συνέχισε την προέλαση της στην Β’ Κατηγορία Ρεθύμνου.

Αυτή ήταν η 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Ε.Α.Π., η οποία συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας. Είχε σε εξαιρετική ημέρα τους Στέφανο Καλυβιανάκη, Αντώνη Λαδιανό που πέτυχαν από δύο γκολ, αλλά και τον εορτάζοντα Στέλιο Μαγαράκη, ο οποίος κέρασε… με δύο ασίστ τους συμπαίκτες του. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, ανοίγοντας το σκορ μόλις στα 18’’ με ιδανικό πλασέ του Καλυβιανάκη και στο 3’ ο Λαδιανός με περίτεχνη ενέργεια απέφυγε ένα αντίπαλο και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-2. Όλα αυτά αν και η Ε.Α.Π. στο α’ μέρος είχε κόντρα τον πολύ δυνατό άνεμο, που αποτέλεσε σύμμαχο για την Ασή Γωνιά ώστε να ισοφαρίσει σε 2-2 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η «γκολάρα» του Λευτέρη Καζαμία στο 53’ αποκατέστησε την τάξη… και με ψυχολογία από το 2-3, αλλά και με τον άνεμο υπέρ της η ομάδα μας πέτυχε άλλα δύο με τους συνήθεις υπόπτους… πριν διαμορφωθεί στο φινάλε το τελικό 3-5.

Στο 90’ πάγωσαν όλοι στο γήπεδο Μισιρίων όταν βρέθηκε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο ο Κώστας Μπαρκάτσας, αλλά ευτυχώς με την έγκαιρη παρέμβαση της γιατρού του αγώνα κα Ευτυχίας Σταγάκη του παρασχέθηκαν οι α’ βοήθειες, συνήλθε και διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τις απαραίτητες εξετάσεις. Η Ε.Α.Π. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Ασή Γωνιάς, όπως επίσης και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Σαμιώτη που αποχώρησε τραυματίας στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης.

Φάσεις και Γκολ

1’ ο Μαγαράκης με εξαιρετική μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Καλυβιανάκη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ ανοίγει το σκορ, 0-1.

3’ με πολύ όμορφη ενέργεια ο Λαδιανός ξεφεύγει από ένα αντίπαλο και με πλασέ πετυχαίνει το 0-2.

28’ ο σουτ του Χατζηκωνσταντίνου η μπάλα θα κοντράρει στην πλάτη αμυνομένου, θα στρωθεί στον Π. Μεργιέμογλου, ο οποίος με δυνατό σουτ θα μειώσει σε 1-2.

35’ κλέψιμο του Ν. Μπαρκάτσα ο οποίος με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

44’ ο Καλυβιανάκης τροφοδοτεί τον Λαδιανό, αλλά το σουτ του θα διώξει εντυπωσιακά ο Λαγουδάκης.

45’ σέντρα του Σαρινάκη, ο Καλτσουνίδης θα βρεθεί μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του θα φύγει λίγο άουτ.

53’ ο Τσακάλη, θα τροφοδοτήσει τον Καζαμία και αυτός με ασύλληπτο σουτ θα στείλει την μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για το 2-3.

59’ θεαματικό ψαλιδάκι του Καζαμία η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

62’ κάθετη του Μαγαράκη, ο Καλυβιανάκης ενώ έβγαινε τετ α τετ δεν θα προλάβει για λίγο την μπάλα και θα καταλήξει στον Λαγουδάκη.

64’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μαγαράκη, ο Καλυβιανάκης με κεφαλιά θα σημειώσει το 2-4.

78’ ο Καλυβιανάκης με κάθετη θα βγάλει τετ α τετ τον Ι. Χαραλαμπάκη, αλλά το πλασέ του θα διώξει ο Λαγουδάκης.

79’ λάθος εκτίμηση του Λαγουδάκη, ο Λαδιανός θα επωφεληθεί και με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 2-5.

85’ κόρνερ του Κ. Μπαρκάτσα, ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 3-5.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψωφάκης, Διονύσης, Λιοδάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 28’ (Σ) Π. Μεργιέμογλου, 35’ (Σ) Ν. Μπαρκάτσας, 85’ (Κ) Αντωνόπουλος – 1’ (Σ), 64’ (Κ) Στ. Καλυβιανάκης, 3’ (Σ), 79’ (Σ) Λαδιανός, 53’ (Σ) Καζαμίας.

ΑΣΙΣΤ: 85’ Κ. Μπαρκάτσας – 1’, 64’ Μαγαράκης, 53’ Τσακάλη.

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Νίκος Χριστουλάκης): Λαγουδάκης, Κιαγιάς, Πατρικαλάκης (79’ Ε. Παπαδάκης), Φ. Ιμπραχίμι (46’ Τσουμάγκας), Δ. Κωστόπουλος, Κ. Μπαρκάτσας, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Ν. Μπαρκάτσας, Π. Μεργιέμογλου (69’ Πολιτάκης), Φιλιππόπουλος (69’ Ι. Βαρούχας), Μέλι (54’ Αντωνόπουλος).

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Καρδάρας, Μαγαράκης, Σαρινάκης (73’ Ν.Β. Γεωργιουδάκης), Τσακάλη, Λαδιανός, Α. Κωστόπουλος, Σαμιώτης (38’ λ.τ. Λίτσι), Στ. Καλυβιανάκης (82’ Κ. Παυλάκης), Καζαμίας, Καλτσουνίδης (73’ Ι. Χαραλαμπάκης).

Προηγούμενο άρθροΤαχεία ανάρρωση Κ. Μπαρκάτσα και Δ. Σαμιώτη
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση