Σάββατο… στο γήπεδο για τις ηλικιακές κατηγορίες Κ14 και Κ10 της Ακαδημίας μας, δίνοντας τρία παιχνίδια στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ.

Το ηλικιακό τμήμα Κ14 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και νεότεροι) της Ε.Α.Π. επιβλήθηκε με 5-2 του Ποσειδώνα Γερανίου, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Ε.Α.Π. Σε εξαιρετική ημέρα βρέθηκε ο Μάρκος Φυρογέννης που πέτυχε καρέ τερμάτων, ενώ ο τερματοφύλακας μας Φίλιππος Βροντάκης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 61’ αρχικά αποκρούοντας την εκτέλεση πέναλτι του Πετρακάκη και εν συνεχεία και το πλασέ του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Το απόγευμα του Σαββάτου ακολούθησαν τα παιχνίδια για τις δύο ομάδες στην ηλικιακή κατηγορία Κ10 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2014 και νεότεροι) της Ακαδημίας μας, επίσης για την 5η αγωνιστική. Η Ε.Α.Π.1 στις φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Γερανίου από τον ΑΟ Ποσειδώνα. Την ίδια ώρα για τον Β’ Όμιλο η Ε.Α.Π.2 υποδέχθηκε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Ψηλορείτη.

Πρωτάθλημα Κ14 (γεννηθέντες από το 2010 και νεότεροι)
Ε.Α.Π. – ΑΟ Ποσειδών 5 – 2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργυράκος, Λουλέ, Δελήμπασης.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 6’ (Σ), 35’+1’ (Σ) 51’ (Σ), 67’ πεν. Φυρογένης, 18’ (Σ) Εμ. Τσαχάκης – 10’ (Σ), 47’ πεν. Μαρκ. Μαρινάκης.
ΑΣΙΣΤ: 51’ Μ. Κυριακάκης.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 66’ Φυρογένης.
ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 61’ Πετρακάκης (ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ Βροντάκης).
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Κουτσιούκης (36’ Σταυρουλάκης), Μπουλάρι (67’ Φραγκιαδάκης) Λιμάκης, Κωνσταντινίδης, Λαδάκης, Φυρογένης, Μανουσάκης, Μιχ. Κυριακάκης, Τσαχάκης (67’ Μουτάφης), Ζεάκις (52’ Αλεξανδράκης).

 

Πρωτάθλημα Κ10 (γεννηθέντες από το 2014 και νεότεροι)
ΑΟ Ποσειδών – Ε.Α.Π.1 8 – 3
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Βογιατζιδάκης, Δρυγιαννάκης, Μαρκάκης, Καραγιάννης, Μωράκης, Κοτσίφης, Παπαργυρίου, Βουρβαχάκης.

 

Ε.Α.Π.2 – Ψηλορείτης 6 – 8
Ε.Α.Π. (Αντώνης Λαδιανός): Κλάδος, Ι. Παπαδάκης, Αλ. Παπαδάκης, Μ. Βαμβακάς, Αχ. Βαμβακάς, Ανδρεαδάκης, Παπαδογιαννάκης, Μιχαλάκης.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο (3/2) στο γήπεδο… για Κ14 και Κ12 της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΜε στόχο τη νίκη η ομάδα μας σήμερα στα Σελλιά