Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Γιάννη Ποθουλάκη, ο οποίος εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Πρόκειται για 20χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έρχεται να προσθέσει δυναμισμό και ενθουσιασμό στην αμυντική μας γραμμή, έχοντας τγην ευχέρεια να αγωνιστεί και ως αριστερός οπισθοφύλακας.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Γιάννης Ποθουλάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια οργανωμένη και ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου όπως είναι η Ε.Α.Π. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο, το υπόλοιπο ΔΣ και τον κόουτς κ. Φίλιππο Μουρτζανό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Ερχόμενος στην Ε.Α.Π. άπαντες με υποδέχθηκαν πολύ όμορφα, το κλίμα είναι εξαιρετικό και η ομάδα πραγματικά είναι μια οικογένεια».

Το βιογραφικό του Γιάννη Ποθουλάκη
Ημ. Γενν.: 30/4/2001
Θέση: Κεντρικός Αμυντικός/Αριστερό μπακ
Προηγ. Ομάδες: 2010-2013 Πράσινη Ακαδημία Κ. Ανυφαντάκη, 2013-15 Ακαδημία Επισκοπής, 2015-16 Κ15 ΠΑΕ Πλατανιάς, 2016-2020 Επισκοπή 2010.

* Στην φώτο διακρίνεται το νέο απόκτημα της ομάδας μας Γιάννης Ποθουλάκης, μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. κ. Νίκο Βερνάδο.

Προηγούμενο άρθροΦιλική νίκη (3-1) επί των Μελάμπων
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο 25/9 στα Αγγελιανά για το Κύπελλο