Φιλική νίκη με σκορ 3-1 πέτυχε η ομάδα μας το βράδυ της Τετάρτης επί του ΑΟ Μελάμπων σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Η αναμέτρηση ήταν διάρκειας 80’ λεπτών με τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό και τον ομόλογό του των Μελάμπων Νικήτα Πατεράκη, να δοκιμάζουν πρόσωπα και σχήματα στα πλαίσια γτης προετοιμασίας τους ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Το πρώτο φετινό – έστω και ανεπίσημο – γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Σωτήρης Κόκκαλης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 40’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ το Ραφαήλ Αποστολάκη. Στο 48’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με προβολή του Χονδρογιάννη, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση (49’) και πάλι ο Κόκκαλης με σουτ, μετά από ασίστ του Μαυρή πέτυχε το 2-1. Το τελικό 3-1 για την ομάδα μας διαμορφώθηκε στο 80’ με δυνατό σουτ του νεαρού Γιώργου Καραμπατζάκη.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Σαρινάκης, Παπανδρέου, Στεφανάκης, Τσαπόκου, Π. Ποθουλάκης, Μαυρής, Ρ. Αποστολάκης, Κόκκαλης, Σπυριδάκης, Χαραλαμπάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Αργ. Προβιάς, Λελεδάκης, Καραμπατζάκης, Βροντάκης, Ι. Ποθουλάκης, Ιμπραχίμι, Γεωργιουδάκης, Μέλι, Τσακάλι.

ΜΕΛΑΜΠΕΣ (Νικήτας Πατεράκης): Καράλης, Ζαχαριουδάκης, Γελαδάρης, Κλεβίς, Πρεκατσουνάκης, Δασκαλάκης, Λίτινας, Χονδρογιάννης, Σκούρτι, Τζαγκαράκης, Γιάννης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ρ. Κυριακάκης, Γ. Μανουσάκης, Τόσκα, Παρ. Μαργαρίτης, Ι. Κυριακάκης, Μαρκουλάκης, Λ. Ξηρουδάκης, Χρ.Π. Καμπουράκης.

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα μας συμμετείχε στο σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Ι. Ποθουλάκη