Οι δύσκολες αποστολές συνεχίζονται για την ομάδα μας και στην 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα μας εν προκειμένω, σήμερα στις 16.00 το απόγευμα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Άρη Ρεθύμνου. Στόχος είναι να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο κόουτς της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ούτε λίγο ούτε πολύ από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν 8 ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους, οι Μάλτσι, Λέζι, Αλεξανδρόπουλος, Γεωργιουδάκης, Λελεδάκης, Τζουγανάκης, Μπουλής, Ι. Ποθουλάκης.

Αντιθέτως, στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και πάλι οι Καραμπατζάκης, Χαραλαμπάκης, οι οποίοι ξεπέρασαν τον τραυματισμό που τους ταλαιπωρούσε. Την σημερινή αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Μανώλης Γρύλλης, με βοηθούς τους Βλαχάκη, Κελαϊδή, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (12.00) η Κ14 της Ε.Α.Π. με Αστέρα1 στα Μισίρια
Επόμενο άρθροΉττα για την Κ14 της Ακαδημίας μας από τον ΑΟΝ Αστέρα2