Με πολλά χαμόγελα και μεγάλη διάθεση να χαρούν το παιχνίδι και να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου, ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα το απόγευμα η λειτουργία της Ακαδημίας μας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου η διοίκηση της ομάδας μας και οι προπονητές μας, υποδέχθηκαν το πρώτο κύμα νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από 5 ως 16 ετών, ενόψει της σεζόν 2020-2021.

Για 7η σερί χρονιά η Ακαδημία της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ αποτελεί μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπονώντας το πρωτοποριακό, μα και άρτια δομημένο προπονητικό πρόγραμμα, μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Η Ε.Α.Π. πιστή στα δεδομένα της εποχής… του κορωνοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα και απαιτούμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του covid-19, άνοιξε τις πύλες της, την Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Τις δύο πρώτες εβδομάδες (31 Αυγούστου-13 Σεπτεμβρίου), οι προπονήσεις θα γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τις ακόλουθες ώρες για τις συγκεκριμένες ηλικίες:

16.30 – 17.45 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 2011 ως 2016)
18.00 – 19.15 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 2005 ως 2010)

Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές
Παράλληλα, συνεχίζονται και οι εγγραφές στην Ακαδημία μας σε καθημερινή βάση  18.00-21.00 στο γήπεδο Ατσιποπούλου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6978 773 628 για περισσότερες πληροφορίες.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. παραμένει για 2η χρονιά, ο διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Β’, Παντελής Κατικάς, έχοντας ως άμεσους συνεργάτες του, τον προπονητή Τερματοφυλάκων Δημήτρη Δομαζάκη, όπως και τους προπονητές Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Μαρία Ψυχαράκη, αλλά και με νέο μέλος τον Μενέλαο Δημητριάδη. Δίπλα τους συνεχώς και αδιαλείπτως ο πρόεδρος μας και Γενικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας Νίκος Βερνάδος.

Ν. Βερνάδος: «Πιστή στις Αρχές και την Φιλοσοφία μας και υπεύθυνη στάση»
Για την έναρξη της νέας σεζόν για την Ακαδημία μας, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, ο Πρόεδρος και Γενικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Νίκος Βερνάδος.
«Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ για 7η σερί χρονιά καλωσορίζει παλιά και νέα μέλη μας στην έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας μας τη σεζόν 2020-2021. Τη νέα χρονιά συντηρήσαμε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχημένη συνταγή της περυσινής σεζόν στην προπονητική μας ομάδα, προσθέτοντας ένα ακόμη διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου και άρτια καταρτισμένο, το Μενέλαο Δημήτριαδη, τον οποίο επίσης καλωσορίζουμε.
Φέτος βιώνουμε μια διαφορετική σεζόν, όπου όλοι μας είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε υπεύθυνη και στιβαρή στάση για να καταπολεμήσουμε τον covιd-19. Οι Αρχές και η Φιλοσοφία του συλλόγου μας σε βάθος χρόνου είναι αδιαπραγμάτευτες και με αυτές θα πορευτούμε και φέτος, σε συνάρτηση με την τήρηση όλων υγειονομικών μέτρων των ειδικών για την ασφάλεια και την ΥΓΕΙΑ όλων μας. Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας και του συλλόγου μας, όπως και σε όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο».

Π. Κατικάς: «Με υπευθυνότητα και προσοχή… για την εξέλιξη των παιδιών μας»
Το δικό του καλωσόρισμα έκανε και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας κ. Παντελής Κατικάς, δίνοντας και αυτός το στίγμα του για τη νέα ξεχωριστή… χρονιά. «Επιστρέφουμε ξανά στον αγαπημένο μας χώρο, το γήπεδο, ώστε να αθληθούμε, να εξελίξουμε το ταλέντο μας, μα προπάντων να γευτούμε την χαρά του παιχνιδιού. Στην έμπειρη προπονητική μας Ομάδα, εντάχθηκε φέτος ο Μενέλαος Δημητριάδης, τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας. Όλο το οικοδόμημα της Ε.Α.Π. καλωσορίζει επίσης παλιά και νέα μέλη και όλοι μαζί θα μείνουμε πιστοί στις Αρχές και τη Φιλοσοφία μας, με μοναδικό γνώμονα την βελτίωση των παιδιών μας. Η συνεργασία για 7η χρονιά με το Δίκτυο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελεί ένα ακόμη εχέγγυο για όλους μας.
Η νέα ποδοσφαιρική σεζόν μας επιφυλάσσει μιας διαφοροποιημένη κατάσταση με την πανδημία του covid-19, όπου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα και προσοχή, προστατεύοντας το πολυτιμότερο αγαθό την ΥΓΕΙΑ, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Να έχουμε καλή και εποικοδομητική ποδοσφαιρική σεζόν όλοι μας».

Προηγούμενο άρθροΣάββατο (5/9) με Σπήλι, Κυριακή (13/9) με ΑΟΝ Αστέρα για το Κύπελλο
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Φ. Ιμπραχίμι