Την Κυριακή σε μια όμορφη τελετή λήξης στο γήπεδο Ατσιποπούλου, έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος Κ16 ΕΠΣΡ.

Στο σπίτι μας διεξήχθη ο μεγάλος τελικός αυτής της ηλικιακής κατηγορίας με τον ΑΟΝ Αστέρα να επικρατεί 4-3 στα πέναλτι του ΑΟ Άρης μετά το «λευκό» 0-0 της κανονικής διάρκειας. Το τμήμα Κ-16 της Ε.Α.Π. κατέκτησε την 5η θέση στην διοργάνωση (3-0 α.α. τον Ολυμπιακό Ρ. στον αγώνα της 5ης Θέσης) και τα παιδιά με τον προπονητή τους και Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας Παντελή Κατικά να παραλαμβάνουν τα αναμνηστικά τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Υποδομών ΕΠΣΡ κα. Κατερίνα Ντορμπάρη-Δεσποτοπούλου, του προέδρου της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Νίκου Μαρκουλιδάκη, αλλά και του προέδρου Δημοτικού Διαμερίσματος Ατσιποπούλου και Αντιπροέδρου της ομάδας μας κ. Νίκου Βερνάδου.

Επίσης, το Σάββατο ένα τμήμα της Ακαδημίας μας, η Ε.Α.Π.2 στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος Κ12 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι) βρέθηκε στο γήπεδο και έδωσε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Πρωτάθλημα Κ12 (γεννηθέντες από το 2012 και μικρότεροι)
Β’ Όμιλος: Ε.Α.Π.2 – ΑΟΝ Αστέρας3 2 – 2
Ε.Α.Π.2 (Αντώνης Λαδιανός): Χατζηδάκης, Κοκολάκης, Αρχοντάκης, Ζεάκης, Νικολιδάκης, Μπογατίνης, Λιναρίτης, Χασάν, Πυργαρούσης, Σφακιανάκης.

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστούμε ξανά… το φιλόξενο Σπήλι!
Επόμενο άρθροΠλούσια… δράση το Σάββατο (20/4) για την Ακαδημία μας