Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα (15.15) στο γήπεδο Ατσιποπούλου, τον Αστέρα Περάματος σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ψάχνει τη νίκη μετά από τρεις σερί ήττες, για να βελτιώσει την βαθμολογική της συγκομιδή και να κοιτάξει και πάλι ψηλότερα βαθμολογικά. Μετά από αρκετό καιρό τα προβλήματα δείχνουν να μειώνονται, αν και δεν εξαλείφονται. Εκτός παραμένει και πάλι ο Βάρδας, ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Τζαγκαράκη (ενοχλήσεις στη μέση) και Σαμιώτης, η οποία θα κριθεί λίγο πριν από την σέντρα του παιχνιδιού. Για αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός κατέληξε σε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή, αφήνοντας ένα εκτός 18άδας πριν από την σέντρα του παιχνιδιού.

Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουν ετοιμοπόλεμοι οι Πάγκαλος, Λαδανός και Μαυρής, ενώ για πρώτη φορά έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας μας ο νεοαποκτηθείς Παπαχρήστος.

Οι 19 που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι είναι οι εξής:

Προβιάς, Τσιλιμπάρης, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πολύχρονος, Π. Πολυδώρου, Λαδιανός, Σκαλιδάκης, Παπαχρήστος, Αλεξανδρόπουλος, Πάγκαλος, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Ζότο, Αποστολάκης, Α. Πολυδώρου, Μαυρής, Λελεδάκης, Σαμιώτης.

Προηγούμενο άρθροΤο τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π. στο All Star Game στο Ηράκλειο!
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας (1-3) από τον Αστέρα Περάματος