Δυναμική παρουσία θα έχει το τμήμα μπάσκετ της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ στο EKO All Star Game που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ από Παρασκευή μέχρι Κυριακή στο Ηράκλειο, με την συμμετοχή των κορυφαίων του πρωταθλήματος της Basket League.

Η υπεύθυνη και προπονήτρια του τμήματος μπάσκετ της ομάδας μας Ελένη Χλιαουτάκη και δύο κορίτσια μας οι Χαρά-Μαρία Ξενίδη και η Ολίβια Λεβέρ, θα συμμετάσχουν σε δράσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το τριήμερο στην γειτονική πόλη.

Η προπονήτρια μας Ελένη Χλιαουτάκη θα παρακολουθήσει το Σεμινάριο Προπονητών ΣΕΠΚ που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή και Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστημίου Κρήτης, με ομιλητές τους Βαγγέλη Ζιάγκο (προπονητής Ρέθυμνο Cretan Kings), Δημήτρη Κουστένη (μέλος τεχνικού επιτελείου Παναθηναϊκού), Γιάννη Κτιστάκη, Σταύρο Νανάκο και Χρήστο Μαραυγάκη (γυμναστής Ρέθυμνο Cretan Kings). Οι διεργασίες του σεμιναρίου θα είναι σήμερα Παρασκευή από τις 16.00 ως τις 21.00 το βράδυ και αύριο Σάββατο από τις 09.30 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι.

Επιπλέον οι δύο αθλήτριες του τμήματος Παγκορασίδων της ομάδας μας, Χαρά-Μαρία Ξενίδη και Ολίβια Λεβέρ θα βρεθούν σήμερα Παρασκευή στο βοηθητικό στα «Δύο Αοράκια» όπου στις 17.00 το απόγευμα θα διεξαχθούν αγώνες 3on3 με μαθητές-αθλητές Γυμνασίων από κάθε Αθλητικό Σωματείο ΕΚΑΣΚ (η νικήτρια ομάδα θα φιλοξενηθεί στους πάγκους τον ομάδων του αγώνα 8/2/20202).

Προηγούμενο άρθροΚυριακή (23/2) εντός με Λιβάδια, Σάββατο (29/2) με Άρη στα Μισίρια
Επόμενο άρθροΏρα για επιστροφή στις νίκες σήμερα (15.15) με Αστέρα Περάματος