Πλούσιο σε αγωνιστική δράση ήταν το Σάββατο (18/11) για την Ακαδημία μας αφού στο γήπεδο βρέθηκαν τρεις ομάδες από δύο ηλικιακά τμήματα. Πρεμιέρα είχαμε αυτό το Σάββατο στα πρωταθλήματα Υποδομών Κ14 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2010 και μικρότεροι) και Κ10 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2014 και μικρότεροι), στο οποίο η Ακαδημία μας συμμετέχει με δύο ομάδες.

Αρχικά το πρωί η ομάδα Κ14 της Ε.Α.Π. επικράτησε με 4-3 του Ρεθυμνιακού σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου για τον Α’ όμιλο της διοργάνωσης. Εν συνεχεία το απόγευμα ακολούθησαν οι αναμετρήσεις για Ε.Α.Π.1 και Ε.Α.Π.2 στην ηλικιακή κατηγορία Κ10. Η Ε.Α.Π.1 αναμετρήθηκε με τον ΑΟΝ Αστέρα1 στο γήπεδο Ατσιποπούλου και λίγο αργότερα, η Ε.Α.Π.2 φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Καλογεράκη από τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου2 σε παιχνίδια όπου δεν κρατείται σκορ.

Πρωτάθλημα Κ14
Ε.Α.Π. – Ρεθυμνιακός 4 – 3
ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’ (Σ) Λαδάκης, 16’ (Σ) Μπουλάρι, 38’ (Σ) Γαγάνης, 44’ (Σ) Ζεάκης – 8’, 70’+ πεν. Ζουλάκης, 67’ πεν. Καραμπάλιος.
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Κουτσιούκης (64’ Χ. Τσουντάνης), Φραγκιαδάκης (36’ Σταυρουλάκης), Λιμάκης, Κωνσταντινίδης, Λαδάκης, Τσαχάκης, Μπουλάρι (64’ Κ. Μουτάφης), Γαγάνης (55’ Αλεξανδράκης), Κυριακάκης, Ζεάκης.

 

Πρωτάθλημα Κ10
Ε.Α.Π.1 – ΑΟΝ Αστέρας1
Ε.Α.Π.1 (Κώστας Πολύχρονος): Βογιατζιδάκης, Μωράκης, Δρυγιαννάκης, Παπαργυρίου, Γάσπαρης, Κοτσίφης, Χαλεπλής, Κασσέλας, Βουρβαχάκης, Λιβαθηνός.

Ολυμπιακός Ρ.2 – Ε.Α.Π.2
Ε.Α.Π.2 (Παντελής Κατικάς): Κλάδος, Μαριδάκης, Μιχαλάκης, Καραμπούλης, Αχ. Βαμβακάς, Μ. Βαμβακάς, Ι. Παπαδάκης, Α. Παπαδάκης, Μαρκάκης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (18.30) η Ε.Α.Π. στο Ατσιπόπουλο με ΑΟΝ Αστέρα Β’
Επόμενο άρθροΜε «πεντάρα» το 4χ4 για την Ε.Α.Π.