Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα μας το απόγευμα της Τρίτης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Ατσιποπούλου, με αντίπαλο την Μικτή Κ-16 ΕΠΣΡ.

Ήταν μια καλή ευκαιρία τόσο για τον τεχνικό της ομάδας μας Κώστα Πολύχρονο, όσο και για τον Ενωσιακό τεχνικό Φίλιππο Μουρτζανό να δώσουν αγωνιστικό ρυθμό στους ποδοσφαιριστές τους εν μέσω των διακοπών των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι δύο νεανικές ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα που περιλάμβανε 4 γκολ, τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο σημερινό φιλικό τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίστηκαν το ένα ημίχρονο με την Ε.Α.Π. και το άλλο με την Μικτή Κ-16, οι Στέλιος Τζουγανάκης, Κώστας Παυλάκης και Νικήτας Τσέλακ, ενώ με την Μικτή Κ-16 αγωνίστηκαν οι Ντανιέλ Λίτσι και Σπύρος Χαραλαμπάκης. Στα ευχάριστα η επιστροφή στα παιχνίδια για τον Γιάννη Χαραλαμπάκη μετά από τρεις σχεδόν μήνες.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με δύο δοκάρια την αναμέτρηση… στο 13’ με τον Α. Κωστόπουλο και στο 24’ με τον Λελεδάκη, για να ανοίξει το σκορ στο 32’ με προβολή του Α. Κωστόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιουδάκη. Στο 33’ η Μικτή Κ-16 είχε επίσης δοκάρι με τον δικό μας… Στ. Τζουγανάκη, με την ομάδα της Μικτής να ισοφαρίζει το σκορ στο 66’ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Αρ.Γ. Βαρούχα. Πανέμορφο ήταν και το γκολ του Δ.Ε. Μανωλακάκη στο 71’ με το οποίο η ομάδα μας πήρε εκ νέου το προβάδισμα (2-1), για να έρθει στο 85’ με προβολή ο Ξηράς να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αγαλιώτης, Κατσιμάρη.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 32’ (Σ) Α. Κωστόπουλος, 71’ (Σ) Δ.Ε. Μανωλακάκης – 66’ (Φ) Αρ. Βαρούχας, 85’ (Σ) Ξηράς.

ΑΣΙΣΤ: 32’ Γεωργιουδάκης – 85’ Κουράτορας

ΔΟΚΑΡΙΑ: 13’ Α. Κωστόπουλος, 24’ Λελεδάκης – 33’ Στ. Τζουγανάκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μιχελουδάκης (46’ Σιταρένιος), Λελεδάκης, Παυλάκης (46’ Τσαπόκου), Α. Κωστόπουλος (46’ Καραμπατζάκης), Γεωργιουδάκης (67’ Χαροκόπος), Ν.Κ. Σταυριδάκης, Καλτσουνίδης, Δ.Ε. Μανωλακάκης, Ρ. Αποστολάκης (63’ Στ. Τζουγανάκης), Τσιτσόλης (67’ Α. Μουλίτσας), Τσέλακ (46’ Ι. Χαραλαμπάκης).

ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΕΠΣΡ (Φίλιππος Μουρτζανός): Νικολακάκης (46’ Καραδάκης, 80’ Σπ. Χαραλαμπάκης), Τσαγλιώτης (75’ Τσέλακ), Λίτσι (64’ Καζαμίας), Χεμπάι, Πετρακάκης (37’ Πατεράκης), Ανδρεδάκης (80’ Παυλάκης), Βαρούχας (67’ Χουάμ), Εσπιαλίδης (77’ Ξηράς), Γρηγοράκης (69’ Κουράτορας), Μακρυπόδης (57’ Δαφνομήλης), Στ. Τζουγανάκης (37’ Λαδιανός, 62’ Βαμβακάς.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνική προσφορά, παιχνίδι και χαμόγελα… στην «7η Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα» (photos)
Επόμενο άρθροΜε φιλικό με τα Λιβάδια έκλεισε τη χρονιά η Ε.Α.Π.