Με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας 80’ απέναντι στα Λιβάδια αποχαιρέτησε η ομάδα μας το 2022. Παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο Ατσιποπούλου με τα Λιβάδια να επικρατούν με 1-3.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο κόουτς της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από την Ακαδημία μας, δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα σε πρόσωπα και σχήματα. Ήταν μια καλή προπόνηση απέναντι σε μια καλή ομάδα της Α’ κατηγορίας, που κράτησε τον αγωνιστικό ρυθμό για τους ποδοσφαιριστές μας αναμένοντας την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις που είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιανουαρίου.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανωλακάκη, το οποίο κέρδισε ο Ν.Κ. Σταυριδάκης. Τα Λιβάδια ισοφάρισαν στο 18’ με κοντινό πλασέ του Β. Κλάδου, ενώ πήραν το προβάδισμα με επίσης κοντινό πλασέ του Μιχ. Ζερβού μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η ομάδα μας είχε καλές στιγμές για να ισοφαρίσει με τους Μανωλακάκη, Χαρόποπο, Καλτσουνίδη, Λελεδάκη και Παυλάκη, με το τελικό 1-3 να διαμορφώνεται στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γρ. Χνάρη που κέρδισε ο ίδιος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 10’ πεν. Δ.Ε. Μανωλακάκης – 18’ (Σ) Β. Κλάδος, 52’ (Σ) Μιχ. Ζερβός, 79’ πεν. Γρ. Χνάρης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Μιχελουδάκης (41’ Αργ. Προβιάς, 80’ Σπ. Μανωλακάκης), Λίτσι, Τσαπόκου, Καραμπατζάκης, Γεωργιουδάκης (65’ Χαροκόπος), Α. Κωστόπουλος, Ν.Κ. Σταυριδάκης (41’ Παυλάκης), Δ.Ε. Μανωλακάκης, Στ. Τζουγανάκης (65’ Καλτσουνίδης), Λελεδάκης, Α. Μουλίτσας (53’ Τσέλακ).

ΛΙΒΑΔΙΑ (Σταμάτης Βλαχάκης): Μιχ. Βάμβουκας, Θ. Κωστάκης, Ν. Καλυβιανάκης, Μιχ. Ζερβός, Εμ. Νύκταρης, Κ. Κουγιουμουτζής, Μιχ. Σωπασής, Γρ. Χνάρης, Μυρθιανός, Δ. Χνάρης, Β. Κλάδος.

Αγωνίστηκε ακόμη ο Χρ. Μαρής.

Προηγούμενο άρθροΦιλική ισοπαλία (2-2) με την Μικτή Κ16 η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο κάνει πρεμιέρα στο 2023 η Κ10 της Ε.Α.Π.