Καλά στάθηκε η ομάδα μας για 80’ λεπτά στο γήπεδο Μισιρίων απέναντι στον ΑΟ Άρη, παρά την ήττα που γνώρισε με 4-1, έχοντας αρκετές ευκαιρίες με κορυφαία το χαμένο πέναλτι του Σπυριδάκη.

Απέναντι σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, η Ε.Α.Π. είχε ένα καλό α’ ημίχρονο, όπου την βρήκε προηγούμενη με 0-1 χάρη στην κεφαλιά του Χατζηκωνσταντίνου, ενώ είχε ακόμη 2-3 καλές στιγμές. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 51’ με πανέμορφο γκολ του Σκουλούδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Δημητριάδη. Ο Άρης κατόρθωσε να πάρει το προβάδισμα με 2-1 στο 72’ με τον Περίφανο να εκμεταλλεύεται αδράνεια της άμυνας μας. Στο επόμενο λεπτό ο Μαυρής κέρδισε πέναλτι, αλλά ο νεαρός Χεμπάι «ψάρεψε» τον Σπυριδάκη, αποκρούοντας την εκτέλεση του. Στο 83’ και πάλι ο Σκουλούδης πέτυχε το 3-1, ενώ το τελικό 4-1 για τους Περβολιανούς πέτυχε με κεφαλιά ο Παπαγιαννάκης.

ΑΟ ΑΡΗΣ (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης (60’ Χεμπάι), Αντουράκης (70’ Γ. Σωπασής), Λαγκουβάρδος (46’ Νικηφόρος), Στ. Παπαδάκης (70’ Σέχι), Βαρούχας (46’ Παπαγιαννάκης), Μπαγκάκης (46’ Μαγιάφας), Ανδρουλάκης (60’ Περίφανος), Σεφουλάι, Σπανίδης (46’ Γαβαλάς), Ντ. Ματαραγκάσι (61’ Μεταξάκης), Σκουλούδης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Δημητριάδης (62’ Τσιλιμπάρης), Τζαγκαράκης, Πολύχρονος (67’ Ιμπραχίμι), Χατζηκωνσταντίνου, Χαροκόπος (60’ Στεφανάκης), Βερνάδος, Βάρδας, Μέλι (54’ Ποθουλάκης), Μαυρής, Τσαπόκου (40’ Λελεδάκης, 75’ Χότζα), Σπυριδάκης (85’ Τσακάλι).

* Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας το Σάββατο (29/08) στις 18.00 το απόγευμα στο γήπεδο Ατσιποπούλου με αντίπαλο την Δόξα Πλατανέ.

Προηγούμενο άρθροΔυνατό φιλικό με Άρη σήμερα στα Μισίρια
Επόμενο άρθροΤην Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου η 1η συγκέντρωση και έναρξη εγγραφών για το Τμήμα Μπάσκετ της Ε.Α.Π.