Τις τελευταίες πινελιές για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν βάζει… το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ, τηρώντας τα απαραίτητα και απαιτούμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα για τον covid-19. Την ερχόμενη Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 18.30 το απόγευμα, έχει οριστεί η έναρξη των προπονήσεων στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Ατσιποποπούλου για την Ακαδημία μπάσκετ της Ε.Α.Π.

Με υπεύθυνη προπονήτρια για ακόμη μία χρονιά την Ελένη Χλιαουτάκη και με άμεση συνεργάτιδα της, την Μαρτίνα Μπουσόβσκα, ξεκινάει και φέτος η εξέλιξη των κοριτσιών μας στο αγαπημένο τους άθλημα το μπάσκετ, με σκοπό να κάνουν ένα βήμα ψηλότερα στην ενασχόληση τους με αυτό.

Παράλληλα με την έναρξη της σεζόν, ξεκινούν και οι νέες εγγραφές για το τμήμα μπάσκετ που απευθύνεται σε κορίτσια από 6 ετών και πάνω, με την ομάδα μας να διαθέτει και πάλι τμήματα Κ10, Κ12 και Κ15.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6978773626 (Γεωργία Βερνάδου), 6974306554 (Ευμορφία Τζαγκαράκη), καθώς και αυτοπροσώπως στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου Ατσιποπούλου καθημερινά εκτός Πέμπτης τις ώρες 18:00-20:30.

Προηγούμενο άρθροΦιλική ήττα της ομάδας μας στο φινάλε από τον Άρη
Επόμενο άρθροΤην Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκινάει η Ακαδημία μας, συνεχίζονται οι εγγραφές