Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι στο Μελιδόνι με αντίπαλο τον τοπικό Τάλω, στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Οδεύοντας προς την συμπλήρωση ενός μήνα προετοιμασίας, η ομάδα μας ηττήθηκε με 6-1 από τον φιλόδοξο και πολύ ισχυρό φέτος Τάλως Μελιδονίου, με τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό να έχει την ευκαιρία να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, αν και έλειπαν δικαιολογημένα πολλοί ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με ένα τραβηγμένο πέναλτι στο 13’ το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαμπουλάκης, αλλά και ένα πανέμορφο όσο και τυχερό γκολ του Σωπασουδάκη στο 20’, ενώ στο 28’ ξανά ο Μπαμπουλάκης σημείωσε το 3-0. Στο 58’ ο Λαγουδάκης και στο 80’ ο Δ. Χνάρης σκόραραν για τους γηπεδούχους, ο Δημήτρης Κωστόπουλος μείωσε σε 5-1 στο 83’ για να διαμορφώσει το τελικό 6-1 με τυχερό γκολ ο Σπυριδάκης στο επόμενο λεπτό.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Γ. Προβιάς, Κωστόπουλος, Τζαγκαράκης, Πολύχρονος, Στεφανάκης, Μαυρής, Σαμιώτης, Χατζηκωνσταντίνου, Χαροκόπος, Λελεδάκης, Λαδιανός.

Έπαιξαν και οι Αλεξανδρόπουλος, Ξυδάκης.

Προηγούμενο άρθροΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Έναρξη 2 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας
Επόμενο άρθροΕπέστρεψαν… τα παιδικά χαμόγελα στο γήπεδο Ατσιποπούλου (photos)!