Με πολλά χαμόγελα και μεγάλη διάθεση να χαρούν το παιχνίδι και να εκπαιδευτούν στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου, ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα το απόγευμα η λειτουργία της Ακαδημίας μας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Στο γήπεδο Ατσιποπούλου η διοίκηση της ομάδας μας και οι προπονητές μας, υποδέχθηκαν το πρώτο κύμα νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από 5 ως 16 ετών, ενόψει της σεζόν 2019-2020.

Για 6η σερί χρονιά η Ακαδημία της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ αποτελεί μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπονώντας το πρωτοποριακό, μα και άρτια δομημένο προπονητικό πρόγραμμα, μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας. Η πρώτη εβδομάδα είναι μεταβατική όπως έχει ανακοινωθεί από την διεύθυνση της Ακαδημίας μας, οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τις ακόλουθες ώρες για τις συγκεκριμένες ηλικίες:
16.30 – 18.00 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 2010 ως 2015)
18.00 – 19.30 (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 2004 ως 2009)

Συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές
Παράλληλα, συνεχίζονται και οι εγγραφές στην Ακαδημία μας σε καθημερινή βάση  18.00-21.00 στο γήπεδο Ατσιποπούλου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6978 773 628 για περισσότερες πληροφορίες.

Το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.
Νέος τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. ο διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA Β’, Παντελής Κατικάς, έχοντας ως άμεσους συνεργάτες του, τον προπονητή Τερματοφυλάκων Δημήτρη Δομαζάκη, όπως και τους προπονητές Δημήτρη Κωστόπουλο, Φώτη Ξενικάκη, Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη και την Μαρία Ψυχαράκη. Δίπλα τους συνεχώς και αδιαλείπτως ο πρόεδρος μας και Γενικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας Νίκος Βερνάδος.

Προηγούμενο άρθροΦιλική ήττα στο Μελιδόνι για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η σεζόν με προπονήσεις  για το τμήμα μπάσκετ της Ε.Α.Π. (photos)