Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων λύγισε η ομάδα μας και ηττήθηκε με 1-2 από την εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, Ασή Γωνιά, σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Στο γήπεδο Ατσιποπούλου παίχθηκε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με κύριο χαρακτηριστικό τις προσωπικές μονομαχίες και την δύναμη, με τις φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο στο α’ ημίχρονο και κατόρθωσε να προηγηθεί με το πανέμορφο γκολ του Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο στο 37’. Γκολ το οποίο αφιερώθηκε από όλη την ομάδα στον έφορο υλικού της ομάδας μας Γιάννη Τσιμπούκα, ο οποίος περνάει μια μικρή περιπέτεια, ευχόμενοι πολύ σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας.

Στο β’ ημίχρονο, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την Ασή Γωνιά να εκμεταλλεύεται δύο στιγμές αδράνειας, φτάνοντας στη νίκη στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φάσεις και γκολ

2’ ο Ζότο εκτελεί φάουλ ο Μαυρής κερδίζει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο αόυτ.

37’ με μπαλιά ο Σαμιώτης, θα τροφοδοτήσει τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος θα κατεβάσει εξαιρετικά την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ θα ανοίξει το σκορ.

66’ γίνεται βαθιά μπαλιά, η αμυντική μας γραμμή αδρανεί και επωφελείται ο Βασιλείου, ο οποίος με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

84’ γύρισμα προς τα πίσω του Σαμιώτη, ο Τσιλιμπάρης, τελευταία στιγμή θα διώξει σε κόρνερ.

88’ καλό σουτ του Ρ. Αποστολάκη από τα όρια της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

90’+2’ σέντρα του Γασπαράκη, ο Παπαδογιαννάκης με πλασέ θα πετύχει το 1-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γρύλλης, Λιοδάκης, Καραγιαννόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 37’ (Σ) Αλεξανδρόπουλος – 66’ (Σ) Ι. Βασιλείου, 90’+2’ (Σ) Παπαδογιαννάκης.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Κωστόπουλος, Ζότο, Χατζηκωνσταντίνου (53’ λ.τ. Ρ. Αποστολάκης), Λελεδάκης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (84’ Π. Πολυδώρου), Σκαλιδάκης (67’ Χαραλαμπάκης), Λαδιανός (74’ Ι. Τσακάλι).

ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ (Χρήστος Βασιλείου): Σανταμούρης, Βουτσάς, Δελημήτσος, Κουνδουράκης (78’ Φ. Ιμπραχίμι), Ν. Αποστολάκης (58’ Λέσι), Ι. Βασιλείου, Παπαδογιαννάκης, Καρδαμίτσης, Σκλομπονονάκης, Θ. Γασπαράκης (90’+ Ανδρουλιδάκης), Καλαμούκης (67’ Θεοδωράκης).

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα (16.00) η ομάδα μας με Ασή Γωνιά
Επόμενο άρθροΓια την πρόκριση στους «8» σήμερα (14.30) με Ασή Γωνιά στο Ατσιπόπουλο