Με στόχο να ολοκληρώσει την δουλειά και να σφραγίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, η ομάδα μας σήμερα (14.30) υποδέχεται την Ασή Γωνιά στο γήπεδο Ατσιπόπούλου.

Πρόκειται για τον 2ο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για την Β’ φάση του θεσμού, με την ομάδα μας να έχει το προβάδισμα μετά από την εκτός έδρας νίκη μας με 2-1 στους Αρμένους πριν από 2 εβδομάδες. Πράγμα που σημαίνει πως η ομάδα μας προκρίνεται στα προημιτελικά (εκεί περιμένει το νικητή του ζευγαριού ο Τάλως Μελιδονίου και πάλι σε διπλά παιχνίδια), με νίκη, ισοπαλία, αλλά και με ήττα με 0-1, ενώ σε περίπτωση ήττας με 1-2 το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση και στην διαδικασία των πέναλτι αν χρειαστεί.

Ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός για το σημερινό παιχνίδι θα έχει στην διάθεση του, τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Τσιλιμπάρης, Προβιάς, Πολύχρονος, Σαμιώτης, Λαδιανός, Πολ. Πολυδώρου, Λελεδάκης, Στεφανάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Ρ. Αποστολάκης, Χαραλαμπάκης, Ζότο, Τσακάλι, Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης.

* Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης, με βοηθούς τον Γιώργο Βασίλογλου και την Ελένη Συργούνη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας έχει οριστεί ο Κώστας Δημητρακάκης.

Προηγούμενο άρθρο«Τσάμπα» ήττα στο 92’ από την Ασή Γωνιά!
Επόμενο άρθροΣτην οικογένεια της Ε.Α.Π. ο Α. Πολυδώρου