Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρόνο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Στελίκο από τον Ρεθυμνιακό. Ο Στελίκος είναι Κύπριος και στο Ρέθυμνο βρίσκεται τα τελευταία 2 χρόνια, όπου σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος επιθετικός και εκτός από την διετία στον Ρεθυμνιακό, έχει πολλές παραστάσεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα Κ21 της ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά και του Ερμή Αραδίπου, ανήκοντας παράλληλα και στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Ερμή.

Η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Παναγιώτη Στελίκο και του εύχεται καλή σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Παναγιώτης Στελίκος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο και τον κόουτς κ. Φίλιππο Μουρτζανό για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Από την πρώτη στιγμή όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα με κέρδισαν, από τον τρόπο που με προσέγγισαν, αλλά και από την συνολική συμπεριφορά τους. Συνάντησα μια οργανωμένη ομάδα, με εξαιρετικές συνθήκες να αγωνίζεται κάθε ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω τι πρεσβεύει η ομάδα και την φιλοσοφία που υπηρετεί και έρχομαι να συνεισφέρω και εγώ από την πλευρά μου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας. Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα κοιτάζει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο του φετινού πρωταθλήματος».

Το βιογραφικό του Στελίκου
Ημ. Γέννησης: 04/12/1996
Θέση: Ακραίος Επιθετικός
Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία ΑΕΚ Λάρνακας, Κ21 ΑΕΚ Λάρνακας, Κ21 Ερμή Αραδίπου, Ρεθυμνιακός.

Προηγούμενο άρθροΕξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα μας, λύγισε στο 83’ (0-1)
Επόμενο άρθρο«Προπονητική επίσκεψη» του Ενωσιακού προπονητή κ. Μπαστάκη στην Ακαδημία μας (photos)