Στο γήπεδο Ατσιποπούλου βρέθηκε την Τετάρτη (18/9) το απόγευμα ο νέος Ενωσιακός τεχνικός Γιώργος Μπαστάκης παρακολουθώντας το προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας μας.

Η παρουσία του Γιώργου Μπαστάκη (συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του, προπονητή τερματοφυλάκων των Μικτών Στέργιο Τυπάδη) ήταν στο πλαίσιο του νέου πρότζεκτ που εκπονεί η ΕΠΣΡ (καθ’ υπόδειξη του κ. Μπαστάκη), με την επωνυμία «προπονητικές επισκέψεις». Μέσα από αυτή την διαδικασία ο Ενωσιακός τεχνικός της ΕΠΣΡ θα κάνει μια πρώτη επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες Κ12 και Κ14 που θα συμμετάσχουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Παρακολούθησε τις προπονήσεις των τμημάτων Κ12 και Κ14 της Ακαδημίας μας, η οποία για 6η συνεχόμενη χρονιά αποτελεί μέλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, κράτησε τις σημειώσεις του και θα ανακοινώσει τις επιλογές του για την πρώτη κλήση των Μικτών ομάδων (Κ12 γεννηθέντες 2008-09 και Κ14 γεννηθέντες 2006-07).

Ο κ. Μπαστάκης ήρθε σε επαφή, ανταλλάσσοντας ιδέες και απόψεις με τον τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Παντελή Κατικά, αλλά και τα υπόλοιπα προπονητικά στελέχη της Ε.Α.Π. κ.κ. Κώστα Πολύχρονο, Δημήτρη Σαμιώτη, Δημήτρη Δομαζάκη, όπως και με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. κ. Νίκο Βερνάδο. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, με τον Ενωσιακό τεχνικό να ενημερώνει τεχνικό επιτελείο και νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας, για τον τρόπο που θα λειτουργούν πλέον οι Μικτές ομάδες, κάνοντας κατανοητό σερ όλους, πως εν δυνάμει μέλη τους αποτελούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ρεθύμνου (των συγκεκριμένων ηλικιών) καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Προηγούμενο άρθροΣτην οικογένεια της Ε.Α.Π. ο Παναγιώτης Στελίκος
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για την Κυριακή στην Αλφά