Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ καλωσορίζει στην οικογένεια μας την Μαρία Ψυχαράκη, με την οποία ξεκινάει συνεργασία, αναλαμβάνοντας θέση στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας, μέλος του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η Μαρία Ψυχαράκη είναι απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, εργάζεται ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής σε γυμναστήρια της πόλης μας, έχει δουλέψει ακόμη στο πρόγραμμα ΚΔΑΠ με την απασχόληση παιδιών. Η Μαρία Ψυχαράκη είναι 23 ετών (γεννημένη στις 11 Ιουλίου 1996) και εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της Ε.Α.Π.

Μετά από την οριστικοποίηση της συνεργασίας με την διοίκηση της ομάδας μας, η Μαρία Ψυχαράκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια της Ε.Α.Π., μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που εδώ και πολλά χρόνια εκπαιδεύει και εξελίσσει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας, κ. Παντελή Κατικά και πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία.

Η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο είναι κάτι πρωτοποριακό για μένα και έχω μεγάλη διάθεση και ανυπομονησία για να ξεκινήσει η ποδοσφαιρική σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια νέα σεζόν με υγεία και μια καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά και τους γονείς τους».

Προηγούμενο άρθροΚαλή εικόνα στο α’ φιλικό για την ομάδα μας παρά την ήττα (1-2) από τον Άρη
Επόμενο άρθροΞεκινούν σήμερα οι εγγραφές για τη νέα σεζόν στην ανανεωμένη Ακαδημία μας