Ανανεωμένη, ακόμη πιο ισχυρή, μα πάντα πιστή στις Αρχές και τη Φιλοσοφία που πρεσβεύει εδώ και τόσα χρόνια, η Ακαδημία της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, δουλεύει, οργανώνεται για να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Μια νέα σεζόν έρχεται με την επιτυχημένη και αμφίδρομη συνεργασία της ομάδας μας με το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ να συνεχίζεται. Φέτος συμπληρώνουμε 5 χρόνια υπό τη σκέπη της ΠΑΕ ΑΕΚ σε μια επετειακή χρονιά, με τη συστηματική, οργανωμένη, άρτια επιστημονικά και εκπαιδευτικά δουλειά να συνεχίζεται και πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τα μέλη μας.

Στην οικογένεια μας εντάχθηκε ένας αναγνωρισμένος διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, ο Παντελής Κατικάς, ο οποίος έχει αναλάβει να εκτελεί χρέη Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία μας, ενώ προσφάτως εντάχθηκε σε αυτή η νεαρή Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Μαρία Ψυχαράκη. Συνεχίζουν και φέτος να είναι κοντά μας ο προπονητής Τερματοφυλάκων Δημήτρης Δομαζάκης, όπως και οι προπονητές Δημήτρης Κωστόπουλος, Φώτης Ξενικάκης, Κώστας Πολύχρονος και Δημήτρης Σαμιώτης. Δίπλα τους συνεχώς και αδιαλείπτως ο πρόεδρος μας και Γενικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας Νίκος Βερνάδος, που αποτελούν εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της.

Σαν διοίκηση της Ακαδημίας της Ένωσης Ατσιποπούλου Πρινέ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως από τις 20 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά 18.00-21.00 στο γήπεδο Ατσιποπούλου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 697 8773628 για περισσότερες πληροφορίες. Η έναρξη των προπονήσεων για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έχει οριστεί για την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Ατσιποπούλου.

Προηγούμενο άρθροΣτην οικογένεια της Ακαδημίας της Ε.Α.Π. η προπονήτρια Μαρία Ψυχαράκη
Επόμενο άρθροΝέο φιλικό σήμερα (18.30) στο Ατσιπόπουλο με Ψηλορείτη