Αυλαία έχουμε σήμερα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΡ με την ομάδα μας να επιστρέφει στην έδρα για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Περάματος.

Παιχνίδι για την 16η αγωνιστική, το οποίο θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων στις 18.30 το απόγευμα, με την ομάδα μας να θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε έναν ιδιαίτερα δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Με πυξίδα τα παιχνίδια με Ρεθυμνιακό (νίκη με 3-2) και Άρη Ρεθύμνου (0-0) στο γήπεδο Ατσιποπούλου, η ομάδα μας θέλει να βάλει δύσκολα σε έναν ακόμη εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, έπειτα από την ήττα στους Αρμένους την περασμένη Κυριακή.

Τα προβλήματα δεν εκλείπουν ούτε σήμερα για τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φ. Ιμπραχίμι, Γεωργιουδάκη, Ι. Ποθουλάκη, Αλεξανδρόπουλο, Σαρινάκη, Καραμπατζάκη.

Την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Γιώργος Σαρής, με βοηθούς τους Δασκαλομαρκάκη, Κελαϊδή και παρατηρητής Διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση.

Προηγούμενο άρθροΣτην Σοχώρα με Ολυμπιακό Ρ. η Κ14 της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΓκολ και θέαμα στο ΕΑΠ-Ολυμπιακός Ρ. για το Κ14