Χορταστικό σε γκολ και θέαμα ήταν το παιχνίδι της Κ14 της Ακαδημίας μας με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Ρεθύμνου, το Σάββατο το πρωί στην Σοχώρα. Στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ14 ΕΠΣΡ όπου αγωνίζονται ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2008-2009 και μικρότεροι οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-7 απέναντι στην ομάδα μας που είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι στάθηκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Τα δύο γκολ της ομάδας πέτυχε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και πανέμορφο στο ο Ι. Κοζορώνης, ο οποίος είχε και δοκάρι για την ομάδα μας στο 34’. Δοκάρι είχε και ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου στο 66’ με τον Σιμονάι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κελεσίδης, Αγαλιώτης, Μ. Κοντογιάννης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 13’ (Φ), 31’ (Σ) Ι. Κοζορώνης – 4’ (Σ), 38’ (Σ), 40’ (Σ), 62’ (Σ) Χρηστίδης, 8’ (Σ) Στ. Παπαδάκης, 18’ (Σ) Ανδριώτης, 24’ (Σ) Σιμονάι.

Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Σπ. Χαραλαμπάκης, Ι. Κοζορώνης, Γ. Ανυφαντάκης, Γ. Τζωρτζινάκης, Κ. Κλειδής, Ν. Αποστολάκης, Ε. Ποθουλάκης, Χριστοδουλάκης, Μαρκάκης, Λιβαθηνός, Μανταδάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι Πεδιώτης, Π. Πολιτάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Βασίλης Νικολουδάκης): Μ. Αποστολάκης, Ανδριώτης, Πάτσο, Λαγκουβάρδος, Γενεράλης, Σιμονάι, Χρηστίδης, Κοσκινάς, Στ. Παπαδάκης, Μυλωνάς, Κλίνης.

Έπαιξαν ακόμη οι Δαφέρμος, Τζερτζάι, Τζανιδάκης, Ιερωνυμάκης, Βάμβουκας.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (18.30) εντός με Αστέρα Περάματος η Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΠάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα μας