Δράση ξανά για την ομάδα μας μετά από σχεδόν 20 ημέρες με την προτελευταία στροφή για την Β’ Κατηγορία, όπου η ομάδα μας θέλει να κλειδώσει τον τίτλο.

Σήμερα στις 17.00 το απόγευμα η Ε.Α.Π. υποδέχεται στο γήπεδο Ατσιποπούλου το Σπήλι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας. Η ομάδα μας θα κυνηγήσει σε ένα ακόμη παιχνίδι τη νίκη ώστε να κλειδώσει την κατάκτηση του τίτλου στην Β’ Κατηγορία.

Αυτή την στιγμή η ΑΕ Ατσιποπούλου-Πρινέ είναι στο +6 από το Σπήλι και της αρκεί έστω ο βαθμός της ισοπαλίας για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια στην Β’ Κατηγορία Ρεθύμνου 2023-2024. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας μας Κώστας Πολύχρονος δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων από το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται για διάφορους λόγους οι Μαγαράκης, Σαμιώτης, Τσιλιμπάρης, Τσέλακ, Σταυριδάκης, Μανωλακάκης, Κυμιωνής. Αντιθέτως επιστρέφουν ξανά στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι Α. Κωστόπουλος και Ν.Β. Γεωργιουδάκης.

Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Μιχάλης Ταμπουρατζής, με βοηθούς τους Ματθαίο Βαρβαντάκη, Δημήτρη Διονύση, 4ο Διαιτητή τον Τάσο Αγαλιώτη και παρατηρητή διαιτησίας τον Κώστα Δημητρακάκη.

Προηγούμενο άρθροΣτο Ηράκλειο Κ-12, Κ-14 της Ακαδημίας μας για το «Aegeo Cup»
Επόμενο άρθροΠαράταση… στέψης στο Ατσιπόπουλο