Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα επιχειρήσει σήμερα η ομάδα μας, φιλοξενούμενη της Ασή Γωνιάς στις 11.15 το πρωί στο γήπεδο των Αρμένων. Πρόκειται για αναμέτρηση όπου περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, σε ένα γήπεδο όπου η ομάδα μας είχε φύγει νικήτρια (1-2) και πάλι απέναντι στην Ασή Γωνιά, πριν από περίπου 3 μήνες σε παιχνίδι για την Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ. Βέβαια στο σημερινό παιχνίδι  ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει και πάλι αρκετά προβλήματα, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ θα απουσιάσουν 6 ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τραυματίες Λαδιανός, Πάγκαλος, Σαμιώτης, αλλά και οι Βάρδας, Παπαχρήστος, Σκαλιδάκης λόγω ανειλημμένων προσωπικών υποχρεώσεων.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές

Προβιάς, Τσιλιμπάρης, Τζαγκαράκης, Στεφανάκης, Πολύχρονος, Π. Πολυδώρου, Χαραλαμπάκης, Χαροκόπος, Ποθουλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Τσαπόκου, Τσακάλι, Χατζηκωνσταντίνου, Ζότο, Ρ. Αποστολάκης, Α. Πολυδώρου, Μαυρής, Λελεδάκης.

* Την αναμέτρηση έχει οριστεί να διευθύνει ο Μανώλης Γρύλλης, με βοηθούς τους Γιώργο Βασίλογλου, Θωμά Καραγιαννόπουλο και παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Χατζημπεκιάρη.

Προηγούμενο άρθροΧαλάρωσαν… και την πάτησαν… οι Παγκορασίδες μας
Επόμενο άρθροΠάλεψε (0-2) απέναντι σε Ασή Γωνιά και απουσίες… η ομάδα μας