Γεμάτο ποδοσφαιρική δράση ήταν το Σάββατο (1/4) για τρία ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας, τα οποία ξεδίπλωσαν στα γήπεδα το ταλέντο τους. Αγωνιστική δράση είχαμε για τα ηλικιακά τμήματα Κ6, Κ10 και Κ14 της Ακαδημίας μας.

Η αρχή έγινε νωρίς το πρωί του Σαββάτο με φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ατσιποπούλου μεταξύ των τμημάτων Κ6 Ε.Α.Π. και ΑΟΝ Αστέρα.

Πρωτάθλημα Κ10: Αστέρας Περάματος-Ε.Α.Π.
Στο γήπεδο της Αλφάς βρέθηκε η ηλικιακή κατηγορία Κ10 της Ακαδημίας μας αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Περάματος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής το εν λόγω πρωταθλήματος Υποδομών ΕΠΣΡ. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε θεαματικές φάσεις και χάρηκαν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε ένα πρωτάθλημα όπου δεν κρατείται σκορ και δεν υπάρχει βαθμολογία.
Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Κοκολάκης, Κουτουλάκης, Μετζάκης, Λιναρίτης, Δρυγιαννάκης, Μπογατίνης, Ζεάκης, Πυργαρούσης.

Πρωτάθλημα Κ14: Ε.Α.Π. – Ολυμπιακός Ρ2
Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου το ηλικιακό τμήμα Κ14 της Ακαδημίας μας φιλοξένησε στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Ολυμπιακό Ρ.2 στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του εν λόγω πρωταθλήματος Υποδομών ΕΠΣΡ. Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων χάρηκαν το παιχνίδι αν και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες αφού έπνεε αρκετά ισχυρός άνεμος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αφού δεν υπάρχει βαθμολογία.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 34’ (Σ) Δ. Λιονής, 45’ (Σ) Μπάρδη, 49’ (Σ) Τσαχάκης, 51’ (Κ) Μανουσάκης, 70’ (Σ) Φυρογένης.
ΑΣΙΣΤ: 70’ Κορμούλης.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 22’ Γεωρβασάκης, 51’ Μπάρδη.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 51’ Μπάρδη.
ΑΣΤΟΧΗΣΕ ΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ: 51’ Μπάρδη (ΔΟΚΑΡΙ).
Ε.Α.Π. (Παντελής Κατικάς): Βροντάκης, Μπάρδη, Φυρογένης, Γεωρβασάκης, Λαδάκης, Δ. Λιονής, Μανουσάκης, Κυριακάκης, Τσαχάκης, Ζεάκης, Ν. Λιονής, Λιμάκης, Ανυφαντάκης.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα η ΕΑΠ την Κυριακή
Επόμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας…