Με ήττα αποχαιρέτησε τα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα μας χάνοντας με 2-3 από την Φλόγα Ρουστίκων σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Το παιχνίδι ήταν χορταστικό με 5 γκολ αρκετές ευκαιρίες, με την ομάδα μας να αγωνίζεται και πάλι με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία μας. Πλέον η αυλαία για την φετινή σεζόν είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (9/4) στο γήπεδο Γερανίου με αντίπαλο τα Γεράκια.

Φάσεις και Γκολ

19’ ο Μαγάκης θα βρεθεί τετ α τετ, το πλασέ του θα απομακρύνει ο Προβιάς, ο πρώτος στρώνει στον Άγα, ο οποίος με πλασέ ανοίγει το σκορ, 0-1.

20’ όμορφη ενέργεια του Αποστολάκη θα αφήσει στον επερχόμενο Καζαμία και αυτός με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

25’ αντεπίθεση της Φλόγας, ο Καλλιτσουνάκης «κόβει» την μπάλα και ο Άγας με διαγώνιο σουτ γράφει το 1-2.

33’ ο Άγας «κόβει» την μπάλα, σουτ του Καλλιτσουνάκη θα σώσει ο Προβιάς νέο σουτ του Καλλιτσουνάκη θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Μαγαράκης.

50’ φάουλ του Γεωργιουδάκη, κεφαλιά του Μαγαράκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

52’ ο Άγας στρώνει στον Σακελλαρίδη το σουτ του οποίου φεύγει άουτ.

65’ σέντρα του Γεωργιουδάκη, ο Φραγκιαδάκης σώζει το τετ α τετ με τον Λαδιανό, αλλά ο επερχόμενος Αποστολάκης ισοφαρίζει σε 2-2.

67’ φάουλ του Μαγάκη, ο Προβιάς διώχνει η μπάλα κοντράρει στον Μαγαράκη και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-3.

88’ εξαιρετικό σουτ του Καλλιτσουνάκη, ο Προβιάς θα διώξει εντυπωσιακά, με το νεαρό πορτιέρο της ομάδας μας να αποκρούει εν συνεχεία και την κοντινή κεφαλιά του Καλυβιανάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Βλαχάκης, Καλυβόπουλος.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 20’ (Σ) Καζαμίας, 65’ (Σ) Ρ. Αποστολάκης – 19’ (Σ), 25’ (Σ) Άγας, 67’ αυτογκόλ Μαγαράκης.

ΑΣΙΣΤ: 20’ Ρ. Αποστολάκης – 25’ Καλλιτσουνάκης.

Ε.Α.Π. (Κώστας Πολύχρονος): Αργ. Προβιάς, Μαγαράκης, Εμ. Παυλάκης, Ι. Χαραλαμπάκης (5’ Τσακάλη, 46’ Γεωργιουδάκης), Κ. Παυλάκης (66’ Δ.Ε. Μανωλακάκης), Α. Κωστόπουλος, Ν.Κ. Σταυριδάκης, Καζαμίας, Ρ. Αποστολάκης, Λίτσι (46’ Τσαπόκου), Λαδιανός.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ (Γιάννης Τσαχάκης): Στ. Φραγκιαδάκης, Σαμιώτης, Κ. Παπαδάκης, Καλαϊτζιδάκης, Καριλάκης, Α. Μαγιάφας, Κουμεντάκος, Μαγάκης, Ι. Καλλιτσουνάκης, Σακελλαρίδης (78’ Στ. Καλυβιαννάκης), Άγας.

Προηγούμενο άρθροΣάββατο γεμάτο δράση… για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (8/4, 17.00) με Γεράκια η Ε.Α.Π.