Πιστή στην φιλοσοφία πολλών ετών και φέτος η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της, τις βάσεις του οικοδομήματός της, που δεν είναι άλλο από την Ακαδημία της. Την τελευταία πενταετία όπου συνεργαζόμαστε στενά και άκρως δημιουργικά με το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, τα δείγματα γραφής είναι συγκεκριμένα και απτά. Στην Ακαδημία μας, οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται λαμβάνοντας όλα τα εφόδια για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε υψηλότερες απαιτήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε αυτό διαμόρφωσης του χαρακτήρα τους.

Σε αυτό το πλαίσιο είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως 7 νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ανδρικής μας ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, παίρνοντας ευκαιρίες στην Α’ ΕΠΣΡ (κάποιοι εξ’ αυτών αγωνίστηκαν σε κάποια παιχνίδια πέρυσι). Πρόκειται για τους Γιώργο Προβιά, Ζμιάν Πίσα (γεννηθέντες το 2003) που αποχαιρέτησαν την Ακαδημία, αλλά και τους Μιχάλη Καρδαμίτση, Ίλβι Τσαπόκου, Ραφαήλ Αποστολάκη, Φραγκίσκο Χαροκόπο (γεννηθέντες το 2004) και Γιάννη Χαραλαμπάκη (γεννηθέντα το 2005) που θα έχουν διπλό ρόλο σε ανδρική ομάδα αλλά και Ακαδημία.

Πριν από λίγες ημέρες  πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ομάδας μας, παρουσία του προέδρου της Ε.Α.Π. Νίκου Βερνάδου και του προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Φίλιππου Μουρτζανού. Ο κ. Μουρτζανός είχε μια εποικοδομητική συζήτηση-ενημέρωση με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, εκφράζοντας τους την εμπιστοσύνη που θα δείξει στους ίδιους και την πίστη πως μέσα από σκληρή δουλειά, μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους. Μην ξεχνάμε πως μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει αναδειχθεί ο Θανάσης Κώτσιος, ο οποίος από πέρυσι έχει μετακομίσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αγωνιζόμενος σε Κ17 και Κ19 της Ένωσης.

Τα βιογραφικά των νεαρών ποδοσφαιριστών μας

Γιώργος Προβιάς

Ημ. Γέννησης: 20/08/2003

Θέση: Τερματοφύλακας

Ζμιάν Πίσα

Ημ. Γέννησης: 12/04/2003

Θέση: Αμυντικός

Μιχάλης Καρδαμίτσης

Ημ. Γέννησης: 10/03/2004

Θέση: Κεντρικός Αμυντικός

Ίλβι Τσαπόκου

Ημ. Γέννησης: 22/09/2004

Θέση: Αμυντικός Μέσος

Ραφαήλ Αποστολάκης

Ημ. Γέννησης: 05/07/2004

Θέση: Επιθετικός

Φραγκίσκος Χαροκόπος

Ημ. Γέννησης: 04/02/2004

Θέση: Μέσο-Επιθετικός

Γιάννης Χαραλαμπάκης

Ημ. Γέννησης: 19/02/2005

Θέση: Μέσο-Επιθετικός

Προηγούμενο άρθροΝέος Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μας ο Παντελής Κατικάς
Επόμενο άρθροΣτην Ε.Α.Π. ο Ζαχαριουδάκης