Η ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αριστείδη Ζαχαριουδάκη. Ο Ζαχαριουδάκης είναι 20 ετών αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΡ με τη ΝΕΑΡ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας βρίσκεται στο Ρέθυμνο για εκπαιδευτικούς λόγους και φοιτά στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ζαρού και το 2014 αναδείχθηκε πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ και κατέκτησε το Super Cup Ηρακλείου με την ανδρική ομάδα του Ζαρού.

Η Ε.Α.Π. καλωσορίζει τον Αριστείδη στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Αριστείδης Ζαχαριουδάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια οργανωμένη και πιστή σε αρχές και σταθερή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο ομάδα, όπως είναι η Ένωση Ατσιποπούλου Πρινέ. Κάτι που διαπίστωσα από την πρώτη επαφή μου με τον πρόεδρο κ. Νίκο Βερνάδο, αλλά και με τον κόουτς Φίλιππο Μουρτζανό, τους οποίους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε όλη υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Το βιογραφικό του Ζαχαριουδάκη

Ημ. Γέννησης: 21/01/1999

Θέση: Κεντρικός Αμυντικός Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία Ζαρού, Ζαρός, ΝΕΑΡ.

Προηγούμενο άρθροΠροώθηση 7 ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας…
Επόμενο άρθροΟ Χ. Χαραλαμπάκης νέος Γενικός Αρχηγός στην ανδρική ομάδα μας