Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της «Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» της Ε.Α.Π. και απομένει το καθαρά εορταστικό μέρος, το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα Πέμπτη (19/12), πάντα στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Στο σημερινό (Πέμπτη 19/12 στις 18.00) τελετουργικό, την αυλαία θα ανοίξουν οι μπαμπάδες των παιδιών, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε ένα ξεχωριστό αγώνα αντιμετωπίζοντας ομάδα προπονητών/διοίκησης του συλλόγου. Φυσικά, θα ακολουθήσει μια μεγάλη γιορτή, παρουσία του λατρεμένου για μικρούς και μεγάλους Αγίου Βασιλείου, με όλα τα παρελκόμενα… αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Η καθιερωμένη «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» της Ε.Α.Π. πρόσφερε πολλαπλά παιδικά χαμόγελα, πολύ παιχνίδι και χαρούμενα πρόσωπα στα παιδιά της Ακαδημίας μας, μα και σε περισσότερα από 200 παιδιά άλλων Ακαδημιών που πέρασαν αυτές τις ημέρες από το γήπεδο Ατσιποπούλου. Για τέσσερις ημέρες το γήπεδο Ατσιποπούλου «πνίγηκε» από παιδικές φωνές και χαμόγελα με διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών με τμήματα των ηλικιακών κατηγοριών Κ12, Κ10, Κ8, Κ6.

Η «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» είχε ξεκινήσει την περασμένη Κυριακή με φιλικά παιχνίδια με τμήματα της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα, ενώ την Δευτέρα τα παιδιά της Ακαδημίας μας συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό «Survivor». Η συνέχεια δόθηκε Τρίτη (17/12) και Τετάρτη (18/12) με την διεξαγωγή νέων φιλικών παιχνιδιών με άλλες τρεις Ακαδημίες του Ρεθύμνου. Την Τρίτη (17/12) προσκεκλημένη της ομάδας μας ήταν η Ακαδημία του Ρέθυμνο ΠΣ, με αναμετρήσεις στις ηλικιακές κατηγορίες Κ10, Κ8, Κ6. Την Τετάρτη (18/12) στο γήπεδο Ατσιποπούλου φιλοξενήθηκαν παιδιά από τις Ακαδημίες του Ρεθυμνιακού (Κ12, Κ10, Κ8, Κ6) και του ΑΓΟΔΑ-Παναρκαδικός (Κ10).

Μετά την ολοκλήρωση των φιλικών κάθε κατηγορίας, τα παιδιά των δύο Ακαδημιών έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ παραδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά των φιλοξενούμενων Ακαδημιών.

Προηγούμενο άρθροΜοιράζει χαμόγελα… και χαρά η «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» της Ε.Α.Π.
Επόμενο άρθροΗ Κ-14 της Ακαδημία μας στο 1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά στη Χερσόνησο