Με πολλαπλά παιδικά χαμόγελα, πολύ παιχνίδι και χαρούμενα πρόσωπα ξεκίνησε από την Κυριακή η καθιερωμένη «Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα» της Ε.Α.Π. στο γήπεδο Ατσιποπούλου, συνεχίζεται καθημερινά και κορυφώνεται την Πέμπτη (19/12) με την μεγάλη γιορτή για τα παιδιά της Ακαδημίας μας. Όλες αυτές οι ημέρες είναι εξαιρετικά αφιερωμένες στα παιδιά της ακαδημίας μας, τα οποία δίνουν συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια με παιδιά της ηλικίας τους, από άλλες ακαδημίες του νομού, ενώ είχαν την ευκαιρία να δώσουν τον δικό τους αγώνα Survivor».

Την Κυριακή η αυλαία άνοιξε με φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του ΑΟΝ Αστέρα στις ηλικιακές κατηγορίες Κ12, Κ10, Κ8, Κ6 και μετά την ολοκλήρωση τους, τα παιδιά των δύο Ακαδημιών έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ παραδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά του ΑΟΝ Αστέρα. Η Δευτέρα (16/12) ήταν ημέρα ψυχαγωγίας για τα παιδιά της Ακαδημίας μας, όπου επιδόθηκαν σε ξεχωριστούς αγώνες «Survivor», διασκεδάζοντας με την ψυχή τους σε διαφορετικές δράσεις.

Την Τρίτη (17/12) δίνεται συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια, με προσκεκλημένη της ομάδας μας την Ακαδημία του Ρέθυμνο ΠΣ, με αναμετρήσεις στις ηλικιακές κατηγορίες Κ10, Κ8, Κ6. Την Τετάρτη (18/12) στο γήπεδο Ατσιποπούλου θα φιλοξενηθούν παιδιά από τις Ακαδημίες του Ρεθυμνιακού και του ΑΓΟΔΑ-Παναρκαδικός για νέα σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Οι διεργασίες της «Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας» της ΕΑΠ θα κορυφωθούν την Πέμπτη (19/12) με φιλικό παιχνίδι προπονητών/διοίκησης με τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας και θα ακολουθήσει μια μεγάλη γιορτή, παρουσία φυσικά του λατρεμένου για μικρούς και μεγάλους Αγίου Βασιλείου, με όλα τα παρελκόμενα…

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση για Εμ. Βοσκάκη
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της «Χριστουγεννιάτικης Εβδομάδας», σήμερα η μεγάλη γιορτή με Άγιο Βασίλη!