Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και την σκληρή δουλειά για την προπονήτρια μας Ελένη Χλιαουτάκη και τα κορίτσια της Ακαδημίας μπάσκετ της Ε.Α.Π. από την περασμένη Δευτέρα.

Επιστρέφοντας πλέον σε ένα ιδιαίτερα γνώριμο περιβάλλον, στο γήπεδο μπάσκετ Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποπούλου, τα κορίτσια μας βρίσκονται στην αφετηρία της 3ης χρονιάς λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ της Ένωσης Ατσιποπούλου. Τα χαμόγελα περίσσευαν από τα κορίτσια ηλικίας από 7 ετών και άνω που ξανάσμιξαν… για να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Ελένης Χλιαουτάκη και παρουσία της επιτροπής μπάσκετ της Ε.Α.Π. Μαζί με την έναρξη των προπονήσεων έχουν ταυτόχρονα ξεκινήσει και οι εγγραφές για τη νέα σεζόν, όπου η Ε.Α.Π. διαθέτει τμήματα μίνι, Παγκορασίδων, Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών. Προπονήσεις και εγγραφές για κορίτσια από 7 ετών και άνω, γίνονται καθημερινά 18.00-21.00 στο γήπεδο μπάσκετ Γυμνασίου-Λυκείου Ατσιποπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6978 773628 (κ. Νίκος Βερνάδος), 6974 306554 (κα Ευμορφία Τζαγκαράκη) και 6942 791694 (κα Ελένη Χλιαουτάκη).

Ε. Χλιαουτάκη: «Καλή σεζόν με υγεία στα κορίτσια μας, αλλά και σε όλες τις ομάδες»
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν η προπονήτρια του τμήματος μπάσκετ της Ε.Α.Π., Ελένη Χλιαουτάκη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση,
«Με μεγάλη χαρά, διάθεση και όρεξη ξεκινήσαμε σήμερα τις αθλητικές μας υποχρεώσεις για την περίοδο 2019-2020. Παλιές μα και νέες αθλήτριες βρέθηκαν στο γήπεδο κάνοντας την εγγραφή τους και λαμβάνοντας η καθεμία το πρόγραμμα προπονήσεων.
Η ομάδα μας αισίως μπαίνει στον 3ο χρόνο λειτουργίας έχοντας ως γνώμονα την μύηση, την εκμάθηση των μυστικών του μπάσκετ, την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή προσελκύοντας ολοένα και περισσότερα κορίτσια.
Εύχομαι υγεία σωματική και ψυχική σε όλα μας τα κορίτσια μα και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Η ομάδα μας τη χρονιά αυτή θα λάβει μέρος σε 2 ηλικιακές κατηγορίες πρωταθλημάτων, Μίνι (Κ12) και Παγκορασίδες (Κ15).
Όλα τα κορίτσια ανυπομονούν να παίξουν, να απολαύσουν, να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια. Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες η χαρά της συμμετοχής είναι που σε κάνουν να μαθαίνεις, να βελτιώνεσαι να γίνεσαι καλύτερος.
Θέλω σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας, τη Διοίκηση και στα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ για την βοήθεια, την οργάνωση και την στήριξη τους».

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψαν… τα παιδικά χαμόγελα στο γήπεδο Ατσιποπούλου (photos)!
Επόμενο άρθροΣτο 1ο επιμορφωτικό Σεμινάριο της ΠΑΕ ΑΕΚ στελέχη της Ακαδημίας μας