Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα μας πανηγύρισε την 6η νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, επικρατώντας με 4-2 του Ψηλορείτη στο γήπεδο Ατσιποπούλου, σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας, μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Ρίντι Ζότο που πέτυχε δύο γκολ, είχε μία ασίστ, αλλά και χαμένο πέναλτι. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ κέρδισε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Σκαράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζότο, αλλά ο τερματοφύλακας του Ψηλορείτη Βεζύρης έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε. Στο 7’ μετά από διώξιμο του Σκαράκη, ο αέρας άλλαξε πορεία στην μπάλα και ο Τσιλιμπάρης με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έδιωξε σε κόρνερ.

Η συνέχεια άνηκε στην ομάδα μας, η οποία ήταν καταιγιστική, με τον Ζότο να νικιέται σε τετ α τετ από τον Βεζύρη στο 9’, ενώ στο 12’ ο πορτιέρο του Ψηλορείτη μπλόκαρε το σουτ και πάλι του Ζότο. Όμως στο 13’ ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό βολ πλανέ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Κωστόπουλου άνοιξε το σκορ, 1-0. Στο 18’ ήρθε το 2-0 για την ομάδα μας, με τον Ζότο να παίζει το «1-2» με τον Φιορέντζη και ο πρώτος με σουτ να νικά για δεύτερη φορά τον Βεζύρη. Όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Κούσμινα στο 29’ η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ. Στο 33’ σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας μας, ο Κόκκαλης απέφυγε τον Τσιλιμπάρη για να μειώσει σ σε 2-1. Πανομοιότυπη φάση και στο 42’ με τον Κόκκαλη να πετάγεται στην καρδιά της άμυνας μας και με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 2-2.

Στην επανάληψη, στο 55’, η ομάδα μας απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με τον Καραβιώτη να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 64’ η ομάδα μας πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Ζότο να σεντράρει και τον Βλαϊκούδη στο δεύτερο δοκάρι, με υποδειγματικό πλασέ να πετυχαίνει το 3-2. Εξαιρετική επέμβαση από τον Τσιλιμπάρη στο 69’ στο σουτ του Κόκκαλη, ενώ το νέο σουτ του του Βρέντζου σταμάτησε πάνω στον Τζαγκαράκη. Στο 79’ ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι με ένα επίσης πανέμορφο γκολ, με τον Βλαϊκούδη να σεντράρει και τον Γιάννη Φιορέντζη με απίστευτο ανάπδο ψαλίδι να διαμορφώνει το τελικό 4-2. Στο 83’ την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ έχασε ο Μαυρής, αφού νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βεζύρη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θ. Χατζημπεκιάρης, Ι. Φραγκιαδάκης, Βασίλογλου.

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τσιλιμπάρης, Καλτσουνίδης, Τζαγκαράκης, Α. Κωστόπουλος, Μαυρής (90’ Ρ. Αποστολάκης), Φιορέντζης (87’ Χαροκόπος), Ζότο, Δ. Κωστόπουλος, Πολυδώρου (46’ Βλαϊκούδης), Κούσμινας (89’ Καρδαμίτσης), Σταυράκης.

ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βεζύρης, Ν. Διαμαντάκης (46’ Ν. Μιαρίτης), Καπετανάκης, Βρέντζος, Μοσχονάς, Καραβιώτης, Μανωλιτσάκης, Κουρνιανός, Κόκκαλης, Κρασονικολάκης, Σκαράκης.

Επόμενο άρθροΣτο φινάλε ήρθε η 7η νίκη για την ομάδα μας